Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Video Editor & Movie Making

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video Editor & Movie Making slouží pro úpravu vašich videí a tvorbu menších filmečků. S pomocí tohoto nástroje můžete obsahu dodat parádní efekty, samolepky a řadu dalších drobností, které vám pomohou video vylepšit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Safety Note+

Aplikace Safety Note+ dokáže parádně zabezpečit vaše soukromé poznámky. Pokud tedy hledáte nějaké řešení, které by vám umožnilo si držet zmiňované poznámky takzvaně pod pokličkou, tak byste určitě neměli promeškat dnešní akci. Vše je přitom zabezpečeno za pomocí kódu či biometrické autentizace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

S pomocí aplikace AirDisk Pro můžete velice snadno a rychle propojit iPhone, iPad či iPod touch s vaším počítačem nebo Macem skrze domácí síť WiFi. Následně si tak můžete procházet soubory, které máte na PC uloženy a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Kingdom: New Lands

Pokud hledáte nějakou parádní hru, která by vás dokázala snadno zabavit, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Kingdom: New Lands. V této hře se ocitnete v roli monarchy a vaším úkolem bude, abyste z ničeho vybudovali perfektní království. Proto budete muset objevovat nové země, zajistit vlastní občany, vynaložit dostatek úsilí na obranu a podobně. Jakmile se ale setmí, setkáte se s různými nepřáteli, kteří vám dokáží náramně zavařit.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Nature:sounds around the world

Stažením aplikace Nature:sounds around the world získáte přístup k rozsáhlé databázi různých přívětivých zvuků samotné přírody. Tento program vás tak dokáže v okamžiku přesunout do brazilských lesů, kde si můžete užít zpěv ptáků, k Baltskému moři a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Walker: Build Healthy Habits

Chtěli byste začít hodit na procházky a podobně, ale prozatím u vás vždy vyhrála prokrastinace? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Walker: Build Healthy Habits, jejíž cílem je se naučit zdravým zvykům. Program funguje na stejném principu jako Aktivita na Apple Watch, avšak vystačíte si pouze s iPhonem/iPadem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Find My Earbuds & Headphones

Jablečné operační systémy jsou vybaveny nativní aplikací Najít, s jejíž pomocí můžete v rychlosti vyhledat vaše produkty s logem nakousnutého jablka. Co když ale nemůžete najít například sluchátka, která jsou od jiné značky? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Find My earbuds & Headphones. Ta totiž na základě Bluetooth dokáže proskenovat okolí a případně na daném zařízení zapnout zvuk.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.