Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Emoji — Emoticons

V posledních letech se stále více rozšiřují takzvané emotikony a na sociálních sítích je dnes nalezneme v téměř každé větě. Aplikaci Emoji – Emoticons bychom mohli označit za takového správce emotikon pro váš Mac, díky čemuž o ně můžete v okamžiku obohatit jakoukoliv správu či příspěvek.

  • Původní cena: 179 Kč ()

Super Vectorizer – Image to Vector Graphic

Jak již samotný název napovídá, aplikace Super Vectorizer – Image to Vector Graphic slouží pro převod obrázků do takzvané vektorové podoby. Tento nástroj totiž dokáže převést rastrovou (bitmapovou) grafiku do podoby matematického zápisu, z čehož následně vznikne vektorový snímek. Samozřejmě má ale vše své limity.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Brain App

Hledáte nějakou hru, s jejíž pomocí byste si procvičili své logické přemýšlení a uvažování? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Brain App. Tento nástroj pro vás každým dnem přichystá řadu různých hádanek, díky čemuž se můžete obecně zlepšit a zároveň i potrápit svůj mozek.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Disk Space Analyzer: Inspector

Hlásí vám váš Mac, že již máte vcelku dost zaplněné úložiště? V takovém případě by mohla přijít vhod praktická aplikace Disk Space Analyzer: Inspector. Ta dokáže v momentě celý disk proskenovat, najít největší a nepoužívané soubory, které je schopna následně okamžitě smazat.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Vector Collection

Další aplikace, která potěší především ty designéry, kteří pracují s vektorovou grafikou, je Vector Collection. Jedná se o kolekci s více než čtyřmi tisíci obrázky. Z této kolekce si následně můžete vybrat požadovaný objekt a v okamžiku jej zakomponovat do vaší práce, čímž si můžete ušetřit spoustu času.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám dokázal pomoci se správou vašich financí a rozpočtu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Money Pro: Personal Finance. Tento program totiž zaznamenává všechny vaše výdaje a příjmy, dokáže vás díky kalendáře upozornit na nadcházející platby a následně vám poskytne praktické grafy o samotných útratách.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Tomb Raider

Legendární Lara Croft se opět hlásí o slovo. Do akce totiž zamířil titul Tomb Raider, ve kterém se podíváte na úplný začátek cesty zmiňované Lary. V této hře na vás čeká strhující příběh, kdy se z mladé ženy stane zocelený bojovník. Pro boj a postup hrou budete využívat svých instinktů, postupně se vylepšovat, získávat lepší zbraně, nástroje a podobně.

  • Původní cena: 17,99 € (3,59 €)

Dnes nejčtenější

.