Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Zoоm

Aplikace Zoom primárně cílí na různé designéry, kreativní osoby a lidi, kteří častokrát prezentují. Pokud totiž častokrát potřebujete až mnohonásobně přiblížit obraz, tak si s tím dokážete vcelku rychle poradit s pomocí tohoto programu. Ten se dokáže postarat o přiblížení na úroveň až 10 000 %.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

VSlide – Video Slideshow Maker

Jak již samotný název napovídá, aplikace VSlide – Video Slideshow Maker slouží pro tvorbu videoprezentací. Jednoduše vám stačí zvolit vybrané fotografie a máte z části hotovo. Výhodou programu je, že vám pomůže i s úpravou zmiňovaných snímku, kdy si poradí s jasem, expozicí, saturací, kontrastem a řadou dalších. Samozřejmostí poté je i práce s hudbou.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SnipNotes – Clever Notebook

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám dokázal nahradit například sešit, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci SnipNotes – Clever Notebook. V tomto programu si můžete vaše jednotlivé poznámky parádně rozdělit, přistupovat k nim přímo z horního menu baru, pracovat s obrázky, seznamy a podobně.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

iJustine Teaches FCP X

Chtěli byste se stát mistrem v úpravě videí a rádi byste se tedy naučili pracovat s profesionálním programem Apple Final Cut Pro X? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci iJustine Teaches FCP X. Jedná se o kvalitně zpracovaný tutoriál, který vás naučí pracovat se zmiňovaným Final Cutem Pro X.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Expressions

Jestliže rádi programujete, nebo jste dokonce vývojářem na plný úvazek, tak by se vám mohl zalíbit nástroj Expressions. S pomocí této aplikace si totiž můžete velice snadno vyhrát s takzvanými regulárními výraze neboli RegEx, různě si je protestovat a následně už jen implementovat do vašeho řešení.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

FiveNotes

Další aplikace, která slouží pro zaznamenávání poznámek, je FiveNotes. Pro změnu se ale jedná o naprosto jednoduché řešení, jenž je rovněž přístupné z horního menu baru, ale slouží pouze pro zápis kratších dokumentů. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 (79 Kč)

Space Crew

Dnešní aplikace se slevou si završíme parádní dobrodružnou strategií Space Crew. V rámci tohoto titulu se totiž podíváte do vzdáleného vesmíru a dostanete se tam, kde ještě nikdy nikdo nebyl. Čeká na vás skutečně bohatá kampaň, ve které bude vaším cílem ochránit planetu Zemi před mimozemskými hrozbami. Zvládnete to?

  • Původní cena: 19,99 € (15,99 €)

Dnes nejčtenější

.