Zavřít reklamu

Na stránkách LsA jsme vám již několikrát představovali výběr aplikací, se kterými můžete Apple Pencil ve spojení s iPadem využít opravdu naplno. V dnešním článku se zaměříme spíše na méně známé tituly, které jsou ale rozhodně zajímavé a užitečné.

Nebo: Take notes

Aplikace Nebo slouží k pořizování poznámek s pomocí Apple Pencil či stylusu. Nebo podporuje rozpoznání ručního psaní v 66 jazycích, nabízí ale také možnost práce s klávesnicí nebo textového zadávání. Kromě textu si aplikace Nebo dovede poradit také matematickými rovnicemi nebo diagramy, umí rozpoznat také emotikony či tvary. Aplikace nabízí podporu gest, poznámky můžete doplnit skicami, fotografiemi, diagramy nebo rovnicemi. Aplikace je ke stažení zdarma, za prémiovou verzi zaplatíte jednorázově 229 korun.

Sharpr3D

Sharpr3D je výkonný profesionální CAD nástroj pro váš iPad, ve kterém skvěle využijete také svou Apple Pencil. S desktopovým softwarem se pochopitelně příliš dobře srovnávat nedá, přesto vám ale prokáže velice dobrou službu. Sharpr3D nabízí řadu nástrojů a funkcí pro modelování, bohaté možnosti exportu a rychlé, jednoduché ovládání. Základní verze aplikace je ke stažení zdarma, předplatné prémiové verze začíná na 859 korunách.

Concepts

Aplikace Concepts je určená všem, kteří pro svou tvorbu potřebují kreslit, črtat a skicovat. S pomocí Apple Pencil můžete v aplikaci Concepts na svém iPadu tvořit kresby, návrhy, celá umělecká díla, ale také psát poznámky nebo vytvářet myšlenkové mapy. Concepts vám poskytne nekonečné plátno pro vaši tvorbu, stejně jako bohatou paletu všech možných nástrojů pro tvorbu i úpravu vašeho obsahu. Aplikace je ke stažení zdarma, cena prémiové verze začíná na 129 korunách měsíčně.

Paper

Aplikace Paper představuje užitečný digitální zápisník, který se stane ideálním místem pro zaznamenání vašich poznámek, náčrtků, kreseb, návrhů a řady dalších děl. Nabízí řadu nástrojů pro vaši tvorbu, stejně jako užitečné tipy, triky a návody pro inspiraci. V aplikaci Paper můžete nejenom tvořit,ale také upravovat svá díla, vytvářet koláže a spoustu dalšího. Aplikace je ke stažení zdarma, cena prémiové verze začíná na 149 korunách.

Dnes nejčtenější

.