Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Lačníte po novém produktu z dílny Applu, ale nepotřebujete zrovna ten nejnovější či nejlepší? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Přesně tyto produkty lze totiž nyní za výhodných podmínek zakoupit na iStores.sk v rámci několika akcí, které nyní pořádá. 

Všichni studenti a učitelé jistě velmi ocení akci Back to School, díky které mohou nakoupit vybrané iPady a Macy se slevou až 10 % a to navíc i na splátky bez navýšení a akontace. Pro využití této slevy je však potřeba si pospíšit. Akce totiž končí už 31. října – tedy zhruba za dva týdny. Poté jí již nebude možné využití. A co že v rámci ní lze získat? Například takový iPad (2020) může být díky studentských bonusům váš už od 18 euro měsíčně – samozřejmě bez akontace a navýšení. Jedná se tedy o nabídku, která se rozhodně vyplatí. 

Na své si nicméně přijdou i fanoušci iPhonů, jelikož i jejich ceny spadly. Slevy se týkají jak loňské řady 11 a 11 Pro, kterou lze nyní sehnat díky výraznému poklesu ceny skutečně výhodně, tak i iPhonu XR z roku 2018. Ten v současnosti začíná dokonce na pouhých 579 eurech, což je u takto kvalitního telefonu více než lákavá cenovka. 

Dnes nejčtenější

.