Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Puppy Walk Virtual Pet

Chtěli byste si pořídit pejska, ale bohužel na něj nemáte dostatek volného času? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Puppy Walk Virtual Pet, ve které se o takového psa budete starat. Vaším úkolem bude si s mazlíčkem různě hrát, krmit jej a chodit s ním na procházky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

yourSudoku – Over 10k sudoku

Jestliže se považujete za vášnivého milovníky sudoku, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci yourSudoku – Over 10k sudoku. Ze samotného názvu je na první pohled jasné, že se s touto hrou jen tak nudit nebudete – program pro vás totiž přichystá více než deset tisíc jednotlivých her.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Project Highrise

Po celém světě se nachází skutečně obrovské množství těch nejrůznějších mrakodrapů, které jsou vždy v něčem unikátní. Napadlo vás ale někdy, že byste si postavili svůj vlastní kousek? Přesně tohle se stane vašim úkolem ve hře Project Highrise, kde se zhostíte role architekta a developera současně. Primárním cílem přitom je, abyste vybudovali unikátní mrakodrap, které vám bude závidět každé velké město, a aby byli samotní obyvatelé vašeho skvostu šťastní. Titul je k dispozici pouze pro iPad.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Toilet Paper Calculator PRO

V souvislosti s globální pandemii onemocnění COVID-19 se spousta lidí ocitá v karanténě. Jestliže se zmiňované karantény obáváte a rádi byste se připravili, tak by vám mohla pomoci aplikace Toilet Paper Calculator PRO. Tento vcelku až absurdní nástroj totiž dokáže vypočítat, kolik toaletního papíru budete potřebovat. Jednoduše vám stačí zadat základní informace a o výpočet se postará aplikace za vás. Bližší informace naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic camera

Hledáte nějaký zábavný nástroj, díky kterému byste dokázali přetvořit vaše oblíbené fotografie a ještě se přitom náramně pobavili? Pokud ano, tak byste si rozhodně neměli nechat ujít dnešní nabídku na aplikaci Epica Pro – Epic camera. Tento nástroj vám totiž poskytne řadu vtipných efektů, s jejíchž pomocí můžete parádně upravit snímky a obličeje vašich kamarádů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

SimpleRockets 2

Jestliže se zajímáte o vesmír, různé vesmírné programy, rakety a podobně, tak by se vám mohla zalíbit skvělá hra SimpleRockets 2. V rámci tohoto titulu totiž budete navrhovat a stavět právě zmiňované rakety, letadla, rovery a podobně, se kterými následně budete prozkoumávat ostatní planety.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Geofency Time Tracking

Pokud vás někdy napadlo, kolik zhruba času trávíte přímo ve vaší kanceláři, doma, v posilovně a podobně, tak by se vám mohl zalíbit nástroj Geofency Time Tracking. Tato aplikace vám na základě dat z GPS vytvoří dokonalé přehledy o tom, kolik času jste na dané pozici strávili.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.