Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

batchCONVERTER

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali převést hned několik různých fotografií do jiného formátu? V takovém případě by vám dokázala parádně pomoci praktická a velice jednoduchá aplikace batchCONVERTER, s jejíž pomocí můžete v okamžiku převádět až tisíce snímků.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Explore Course for Dreamweaver

Jestliže se zajímáte o tvorbu webových stránek a kaskádové styly, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Explore Course for Dreamweaver. Jedná se o vysoce kvalitní videokurz, který vás provede tvorbou CSS v rámci programu Adobe Dreamweaver.

  • Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Translatium: Translator

Z názvu této aplikace je již na první pohled patrné, že se jedná o překladač. S pomocí programu Translatium: Translator tak můžete v okamžiku překládat slova, fráze a dokonce i obrázky do více než 100 světových jazyků. Mezi těmi samozřejmě nechybí ani čeština či slovenština.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Open With -Browser/Mail picker

Pokud častokrát pracujete s hned několika internetovými prohlížeči či e-mailovými klienty, tak byste možná mohli ocenit praktickou aplikaci Open With -Browser/Mail picker. Při klepnutí na jakýkoliv odkaz se vás totiž program zeptá na tom, v jakém prohlížeči či klientovi se má otevřít.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Super Eraser Pro:Photo Inpaint

I tu nejlepší fotografii dokáže poměrně snadno zkazit nějaký nevyžádaný objekt, který se vám na poslední chvíli dostane do záběru a všimnete si jej až později. Tento problém lze naštěstí snadno vyřešit skrze různé aplikace, mezi které se řadí také Super Eraser Pro:Photo Inpaint. V rámci tohoto programu stačí zvolit fotografii, vybrat daný objekt a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Firetask Pro – Task Manager

Hledáte nějakou spolehlivou a uživateli ověřenou aplikaci, která by vám dokázala pomoci se správou vašich úkolů a posunout vaši produktivitu kupředu? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout program Firetask Pro – Task Manager, který se dokáže dokonale postarat o vaše jednotlivé úkoly, o celé projekty, dokáže hlídat termíny a dokonce vám nabídne praktickou kanban tabulku.

  • Původní cena: 899 Kč (679 Kč)

Kerbal Space Program

Máte v oblibě hry z vesmírného prostředí? Pokud ano, tak by se vám mohl zalíbit titul Kerbal Space Program, ve kterém se zhostíte vedení vesmírného programu mimozemské rasy, kteří si říkají Kerbelové. Budete mít přístup k těm nejrůznějším nástrojům a součástkám, ze kterých budete muset vybudovat vesmírné lodě a podobně. Hra navíc nabízí reálně zpracovanou aerodynamiku a fyziku, díky čemuž je ještě o poznání zábavnější.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.