Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

English Thesaurus

Stažením aplikace English Thesaurus získáte parádní anglický tezaurus, který dokáže parádně rozšířit vaši slovní zásobu. Tento nástroj se totiž pyšní vskutku rozsáhlou databází nejrůznějších slovíček, přičemž ke každému z nich vám nabídne řadu dalších synonym a antonym.  Aplikace je navíc dostupná i bez připojení k internetu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

English Spanish Dictionary G.

Aplikace English Spanish Dictionary G. funguje jakožto anglicko-španělský slovník. Hlavní dominantou tohoto programu je bezesporu jeho obsáhlá databáze. O tento nástroj se navíc postaralo stejné vývojářské studio jako u výše zmiňovaného tezauru. Aplikace taktéž funguje i v offline režimu bez připojení k internetu.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

aWallet Cloud Password Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace aWallet Cloud Password Manager vám dokáže posloužit jakožto taková peněženka, do které si ukryjete svá osobní hesla, přihlašovací údaje, čísla kreditních karet, údaje z internetového bankovnictví a podobně. Všechna vaše data jsou samozřejmě bezpečně šifrována a přistoupit k ním můžete pouze po autorizaci.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Sculpture Stickers

Jestliže pro komunikaci s přáteli, rodinnými příslušníky, pracovními kolegy a podobně využíváte především nativní aplikaci iMessage, tak by vás mohl zaujmout nástroj Sculpture Stickers. Tento program vám totiž zpřístupní řadu parádních samolepek tradičních soch. Jak samolepky vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dice Bag – 3D dice

Pokud hledáte nějakou parádní aplikaci, která by dokázala nahradit hrací kostku a byla by dostupná přímo na vašem iPhonu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout Dice Bag – 3D dice. Tento program perfektně simuluje zmiňovanou hrací kostku a dokonce vše zobrazuje ve 3D.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Budgets Pro – Expense Tracker

Hledáte nějaký vhodný nástroj, který by vám dokázal pomoci se správou osobních financí? V takovém případě byste neměli přehlédnout aplikaci Budgets Pro – Expense Tracker, která přehledně monitoruje vaše nejrůznější výdaje, pracuje s rozpočtem a dokáže vás tak v okamžiku informovat o vašich útratách.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Eva Stickers

Poslední aplikace, kterou si dnes v tomto článku uvedeme, funguje prakticky úplně stejně, jako výše zmíněný program Sculpture Stickers. I aplikace Eva Stickers vám totiž odemkne parádní samolepky pro nativní iMessage. V tomto případě je ale na nálepkách vyobrazena samice ježka jménem Eva.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.