Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Be Focused Pro – Focus Timer

S pomocí aplikace Be Focused Pro – Focus Timer můžete velice jednoduše posunout vaši produktivitu kupředu. Tento nástroj totiž rozdělí vaši nadcházející práci do několik menších intervalů, které jsou prokládané přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete mrhat časem.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Capster

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste najednou psali vše velkým písmem, protože jste omylem zmáčkli klávesu Caps Lock? Na takové případy je vhodná aplikace Capster, která při každém zmáčknutí zmiňované klávesy změní svou ikonku v horním menu baru. Díky tomu tak máte vždy dokonalý přehled.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)
Capster
Zdroj: Mac App Store

Simple Screen Shade

Aplikace Simple Screen Shade by mohla potěšit především ty uživatele, kteří na svém Macu pracují v tmavých místnostech, nebo naopak v prostorách, kde je spousta slunečního svitu. Tento program totiž dokáže perfektně optimalizovat jas vašeho displeje, čímž můžete předejít například bolestem hlavy, očí a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

SkySafari 6 Pro

Jestliže se zajímáte o astronomii a rádi byste rozšířili své znalosti z této vědní disciplíny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci SkySafari 6 Pro. Tento nástroj vám totiž umožní nahlédnout do našeho vesmíru a prozradí vám řadu cenných informací o různých planetách, vesmírných objektech, hvězdách a podobně.

  • Původní cena: 749 Kč (599 Kč)

Two Point Hospital

Ve hře Two Point Hospital se vydáte do světa medicíny a nemocnic. Zhostíte se totiž role manažera a váš úkol bude jasný – budete totiž muset navrhovat a stavět perfektní nemocnice. Cílem samozřejmě je, aby se nemocnice dokázala spolehlivě postarat o pacienty a nabízela tak kvalitní zdravotní péči.

  • Původní cena: 34,99 € (10,49 €)

Dnes nejčtenější

.