Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Calming Sounds

Jak již samotný název napovídá, aplikace Calming Sounds svému uživateli dokáže nabídnout řadu skvělých uklidňujících zvuků. Jedná se tak o ideální řešení pro současný stav, kdy s pomocí správné nahrávky můžete v rychlosti meditovat, odpočívat, nebo podpořit vaše soustředění.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Incredible Box – ClassicPuzzle

Stažením aplikace Incredible Box – ClassicPuzzle získáte tradiční logickou hru, ve které postupně posouvat krabičku a dostat ji tak na cílovou pozici. Ačkoliv to na první pohled vypadá snadno, nenechte se zmást. Především ve vyšších úrovních dokáže titul pořádně procvičit vaše logické myšlení a dát vám zabrat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

The Christmas Gift List

Ačkoliv to tak nevypadá, pomalým tempem se nám blíží konec letošního roku a Vánoce. Se zmiňovanými Vánoci je zde samozřejmě spojen Ježíšek a rozdávání dárků. Aplikace The Christmas Gift List vám dokáže posloužit jakožto seznam vánočních dárků a úkolů, kdy si ke každé položce můžete přiřadit určitý kontakt, můžete pracovat s rozpočtem a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Shieldwall Chronicles

Pokud se řadíte mezi milovníky strategických RPG her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Shieldwall Chronicles. V této hře povedete partu nebojácných válečníků do chladných severských zemí zvaných Tarren, kde budete hledat různé poklady. Narazíte ale na řadu démonů, nemrtvých a řadu dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (79 Kč)

This Is the Police 2

Hledáte nějakou zajímavou hru, která by vám dokázala skutečně poskytnout hodiny zábavy a perfektně zahnat nudu? V takovém případě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na hru This Is the Police 2, ve které se zhostíte role hlavního šerifa a povedete celý policejní sbor. Vaším úkolem bude vyšetřovat zločiny, vyslýchat a zatýkat lidi a pořádně tak zakročit proti zločinu.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Big Truck -Mine Express Racing

Hra Big Truck -Mine Express Racing je vhodnou volbou pro dlouhé večery. Jedná se totiž o zcela jednoduchý titul, ve kterém se zhostíte role řidiče nákladního vozidla a vaším úkolem bude, abyste překonali předem připravené trasy. Pozor si však budete muset dát na to, abyste netratili náklad.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mobile Protection – Anti Theft

Máte strach o své zařízení? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Mobile Protection – Anti Theft. Tento program totiž aktivuje alarm v případě, kdy detekuje jakýkoliv pohyb. Alarm se dá vypnout pouze předem nastavenými kroky, které ale budete znát jen vy.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.