Zavřít reklamu

Pamatujete si, jaký poprask způsobil Apple v září letošního roku na Twitteru, se kterým se domluvil na zobrazování speciální verze svého loga při napsání hashtagu #AppleEvent? Vsadím se, že určitě ano. Právě díky zobrazování speciálního loga totiž dostal svět s předstihem potvrzení toho, že se v září tradiční Keynote přeci jen odehraje. A jelikož byl zřejmě dle všeho Apple se svým počínáním na Twitteru spokojen, rozhodl se o totéž i u Keynote určené pro iPhony 12.

apple event logo
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Zatímco zářijové logo Applu se na Twitteru zobrazovalo v modré barvě, která odrážela hlavní prvek pozvánky na zářijovou Keynote, říjnové logo Applu zobrazuje Twitter v modro-oranžovém zbarvení, kterým též odkazuje na včera rozeslané pozvánky na jeho další Keynote. Nutno přitom podotknout, že aktivaci nového zobrazení jeho loga na Twitteru si tentokrát pohlídal mnohem lépe než v září, jelikož jí provedl až po rozeslání pozvánek, čímž se mu vše podařilo držet co nejdéle pod pokličkou. 

Představení iPhonů 12, ke kterému se nově zbarvené logo Applu na Twitteru váže, odstartuje v úterý 13. října od 19:00 našeho času. Kromě nové generace jablečných smartphonů se očekává odhalení nového HomePodu, sluchátek AirPods Studio, lokalizátorů AirTags a snad i nové generace Apple TV. Na našem magazínu vás budeme samozřejmě celým večerem provázet a informovat vás naprosto o všem zajímavém. 

Dnes nejčtenější

.