Zavřít reklamu

Příchod nového HomePodu klepe na dveře. Nemá se však jedna o přímého nástupce původní verze, ale o její menší model s názvem HomePod mini. Tvrdí to alespoň poměrně přesný leaker s přezdívkou @L0vetodream.

Podle leakera je Apple připraven do konce letošního roku právě HomePod mini představit. Kdy se tak stane sice leaker neprozrazuje, obecně se však předpokládá, že se tak stane příští úterý na tiskové konferenci Applu, na které si svou premiéru odbudou i iPhony 12. To ostatně svým způsobem naznačuje i samotný Apple jak pozvánkou na Keynote, tak i tím, že zatím nevypustil novou verzi operačního systému pro HomePod, přestože všechny ostatní nové OS vyjma Big Sur již vydal. Zatímco však v případě macOS je pozdější vydání zcela běžné a nemá smysl za ním hledat žádné záludnosti, OS pro HomePod vydával Apple vždy zároveň s ostatními OS. Dá se proto předpokládat, že nynější zdržení může být z jeho strany záměrem k zatraktivnění nového produktu, který bude právě z novinek v OS těžit. 

Obecně se dá říci, že toho zatím o nové generaci HomePodů příliš mnoho nevíme. Hovoří se totiž prakticky jen o tom, že se dočká nasazení procesoru A10 Fusion a jejich cenovky budou o poznání příjemnější než v případě původního HomePodu, díky čemuž bude produkt schopen daleko lépe konkurovat levnějším reproduktorům z dílny Googlu či Amazonu. I nadále má nicméně HomePod nabízet prvotřídní zvuk, za který je mnohými vyzdvihován. 

Dnes nejčtenější

.