Zavřít reklamu

Před pár desítkami minut Apple rozeslal pozvánky na další letošní konferenci. Před pár týdny už jsme se jedné konference dočkali – konkrétně na ní byly představené nové Apple Watch Series 6 a SE, společně s novými iPady. Mnoho z nás očekávalo, že se dočkáme také představení nových iPhonů 12, hned na začátku zmíněné konference však tohle mínění kompletně vyvrátil Tim Cook. Bylo tedy jasné, že se nových iPhonů tradičně v září nedočkáme. Zároveň ale bylo víceméně jisté, že si Apple nemůže nechat ujet vlak, a že se prakticky jistě již brzy dočkáme další konference – a tak se také stalo.

Dost možná se ptáte, z jakého důvodu se vlastně jablečná společnost uchýlila k tomu, že představení nových iPhonů jednoduše odložila na říjen a nikoliv na tradiční září. Nic složitého v tom nehledejte, jelikož i v tomto případě za komplikace může pandemie koronaviru, která se bohužel neustále rozrůstá. Před několika měsíci bylo v důsledku pandemie koronaviru nutné uzavřít veškeré továrny, školy a další veřejná místa. Opatření se tedy samozřejmě dotkla i takového velikána, kterým Apple bezesporu je. Celý svět se na dobu několika týdnů úplně „pozastavil“, a proto nové iPhony přichází se zpožděním. Nyní už však víme, že se nových iPhonů 12 dočkáme již za týden, konkrétně 13. října na konferenci s názvem Hello Speed. Tato konference bude probíhat tradičně od 19:00 hodin našeho času a kromě iPhonů bychom se na ní měli dočkat představení AirTags a možná také dalších jablečných produktů.

Pokud patříte mezi věrné příznivce jablečné společnosti a sledujete každý krok, který kalifornský gigant udělá, a chtěli byste se naladit na atmosféru chystané konference, tak pro vás máme dobrý tip. Speciálně pro naše čtenáře jsme připravili tapety na prakticky všechna jablečná zařízení, které vám budou blížící se Apple Event neustále připomínat. Tapety jsou samozřejmě k dispozici zcela zdarma a stáhnout si je můžete pomocí tohoto odkazu. Po stažení už si stačí tapetu na vašem zařízení samozřejmě jednoduše nastavit – většina z vás zajisté ví, že se nejedná o nic složitého. Pokud však tento článek čtou i nováčci v jablečném světě, tak níže naleznete návody, které vás nastavením tapet provedou.

Nastavení tapety na iPhonu a iPadu

  • Prvně je nutné, abyste se přemístili na Google Disk, kde jsou tapety uloženy – klepněte na tento odkaz.
  • Zde si poté otevřete složku, jejíž název koresponduje s typem vašeho zařízení, a poté tapetu rozklepněte.
  • Jakmile tak učiníte, tak klepněte na tlačítko pro stažení vpravo nahoře.
  • Po stažení tapetu v rozklikněte ve správci stahování a vlevo dole klepněte na ikonu sdílení.
  • Nyní je nutné, abyste sjeli níže a klepnuli na řádek Uložit obrázek.
  • Poté přejděte do aplikace Fotky a staženou tapetu otevřete.
  • Pak už jen vlevo dole klepněte na ikonu sdílení, sjeďte níže a klepněte na Použít jako tapetu.
  • Nakonec stačí, abyste klepnuli na Nastavit a zvolili si, kde se bude tapeta zobrazovat.

Nastavení tapety na Macu a MacBooku

  • Prvně je nutné, abyste se přemístili na Google Disk, kde jsou tapety uloženy – klepněte na tento odkaz.
  • Rozklikněte složku s názvem Mac a MacBook.
  • Na zobrazený soubor s tapetou klepněte pravým tlačítkem (dvěma prsty) a zvolte Stáhnout.
  • Po stažení na tapetu klepněte pravým tlačítkem (dvěma prsty) a zvolte možnost Nastavit obrázek na ploše.

Dnes nejčtenější

.