Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o sluchátkách Jabra Elite 75t, která lze získat o 1000 Kč levněji.

Dnes tu máme slevu na bezdrátová sluchátka Jabra Elite 75t. Ta lze získat ve zlatobéžové, titanově černé a černé barevné variantě. Jedná se o true wireless špuntová sluchátka, která zaujmou jak svým designem, tak především perfektním zvukem či parádní výdrží baterie. Ta dosahuje úctyhodných 7,5 hodin nebo 28 hodin při kombinaci s nabíjecím pouzdrem. U sluchátek dále potěší odolnost podle certifikace IP55, podpora hlasových asistentů v čele se Siri či přizpůsobitelný ekvalitér skrze aplikaci, která je zdarma ke stažení v App Store a Google Play. Jedná se tedy zkrátka o skvělá sluchátka, která nezklamou snad v žádném směru.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 75t je 4690 korun. Díky slevovému kódu lsa jí však můžete získat jen za 3690 korun – tedy o 1000 Kč levněji. Jejich nákup přes slevový kód se tedy rozhodně vyplatí. 

Dnes nejčtenější

.