Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Kitty Powers‘ Matchmaker

Hra Kitty Powers‘ Matchmaker potěší především dívky. V tomto titulu se totiž zhostíte svojí postavy a vrhnete se na randění s opačným pohlavím. Přitom budete následovat rady vaší osobní „královny“ a za celou hru narazíte na řadu až trapných okamžiků, ze kterých budete muset takzvaně „vybruslit“.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Clipart 2000+

Aplikace Clipart 2000+ potěší především všechny designéry, návrháře a grafiky. Tento nástroj vám totiž nabídne více než dva tisíce nejrůznějších clipartů a objektů pro práci v kancelářském balíku Apple iWork či Microsoft Office. Zmiňované objekty jsou ve vysokém rozlišení ve formátech jako PNG, SVG a podobně.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Graphing Calculator 3D

Věnujete se studiu matematiky, nebo jste zkrátka a pouze našli zalíbení v této disciplíně? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Graphing Calculator 3D. Jedná se totiž o propracovaný kalkulátor, s jehož pomocí můžete vypočítat jakoukoliv rovnici a vykreslit přitom jejich funkce a další grafy, a to dokonce i ve 3D.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Lost Grimoires: Stolen Kingdom

Řadíte se mezi milovníky takzvaných klikacích her se skvělým příběhem? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na hru Lost Grimoires: Stolen Kingdom. V tomto titulu se zhostíte role alchymistky a vydáte se na dobrodružnou výbavu plnou paranormálních jevů.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

SkySafari 6

S pomocí aplikace SkySafari 6 si budete moci prohlédnout řadu planet, hvězd a ostatních vesmírných objektů. Tento nástroj dokáže parádně prohloubit vaše znalosti v oboru astronomie a objasnit řadu záhad. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Super Easy Timer

Zakoupením aplikace Super Easy Timer získáte velice jednoduchý a praktický nástroj, který vám poslouží jako časovač. Hlavní výhodou tohoto programu ale je, že potřebný čas můžete zadat v rychlosti za pomocí textu. Jednoduše vám stačí například napsat 20 minutes nebo 20 min a aplikace automaticky pochopí, že má nastavit čas na dvacet minut.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dying Light

V akční hře Dying Light se ocitnete v městě, které sužuje neznámý virus, jež proměňuje přeživší v nemrtvé. Váš úkol je tedy jasný, a to bojovat o své vlastní přežití. Mnohdy se ale ocitnete v situacích, kdy proti převaze nic nezmůžete a budete se tedy muset vydat na útěk. Naštěstí hlavní hrdina disponuje skvělými parkourovými schopnostmi a vy si tak budete moci užít dokonalý akrobatický běh.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.