Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Videoloupe – Media Player

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci QuickTime Player, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Videoloupe – Media Player. Jedná se totiž o prvotřídní přehrávač multimédií, který si samozřejmě poradí se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, umožní vám přiblížit obraz až na 500 procent, poradí si s vylepšováním barev, hromadným exportem a nedělá mu problém ani zkracování.

  • Původní cena: 529 Kč (499 Kč)

Open With -Browser/Mail picker

Pokud denně pracujete s vícero internetovými prohlížeči a e-mailovými klienty, tak by vás mohla zaujmout aplikace Open With -Browser/Mail picker. Jakmile totiž kliknete na jakýkoliv odkaz, tak se vás aplikace nejprve zeptá, v jakém programu se má zmiňovaný odkaz otevřít.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

SnipNotes – Clever Notebook

Jak již samotný název napovídá, aplikace SnipNotes – Clever Notebook vám dokáže posloužit jakožto váš osobní sešit, do kterého si můžete zapisovat jednotlivé dokumenty a poznámky. Výhodou je, že jsou všechna data synchronizována skrze iCloud, díky čemuž k nim můžete přistupovat i na vašem iPhonu, iPadu a Apple Watch.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Clipboard History

Pracujete poměrně často se schránkou, kopírujete různé texty, odkazy, obrázky a podobně a už nejednou se vám stalo, kdy jste se potřebovali vrátit k nějakému předchozímu záznamu? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Clipboard History. Ta totiž neustále zaznamenává historii záznamů ze zmiňované schránky a umožní se vám mezi záznamy vracet.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Disk LED

Pokud vás jednou za čas sužuje situace, kdy váš Mac tak úplně nereaguje, zbystřete. V takovém momentě by se vám totiž mohla hodit aplikace Disk LED, která jakoby simuluje obyčejnou LED diodu. Ta se v horním menu baru rozbliká červeně v případě, kdy je disková aktivita na své maximální kapacitě.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

StarTych

S pomocí aplikace StarTych můžete velice rychle a spolehlivě zkombinovat dva obrázky dohromady a vytvořit tak jednoduchou koláž. Jednoduše vám stačí vybrat dvě fotografie či snímky, následně nakonfigurovat velikost okrajů a máte prakticky hotovo. Aplikace zároveň podporuje i tmavý režim.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Airport CEO

Letiště je v dnešním moderním světě nesmírné důležité a zajišťuje bezpečné, spolehlivé a kvalitní fungování komerčního leteckého průmyslu. Napadlo vás ale někdy, kolik práce za tím vším stojí? To si budete moci vyzkoušet na „vlastní kůži“ ve hře Airport CEO, kde se stanete generální ředitelem vašeho mezinárodního letiště. Budete tedy muset vybudovat všechny potřebné budovy, zajistit různé služby, postarat se o zákazníky, zaměstnance a obecně tak zajistit bezproblémový chod celého letiště.

  • Původní cena: 16,79 € (11,75 €)

Dnes nejčtenější

.