Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Perfect Face – Pimple, Mole and Blemish Remover

Jak již samotný název napovídá, aplikace Perfect Face – Pimple, Mole and Blemish Remover slouží pro úpravu vašich fotografií, přičemž se tedy specializuje na lidské tváře. S pomocí tohoto nástroje můžete velice rychle a jednoduše odstranit jakékoliv nedokonalosti jako akné, pupínky, jizvy a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Brain App

Hledáte nějakou parádní aplikaci, která by dokázala procvičit vaše myšlení a mnohdy vám až zavařit mozek? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout hra Brain App. V té na vás čeká řada různých otázek a úkolů, díky kterým se parádně procvičíte.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

WidsMob Image Viewer

Stažením aplikace WidsMob Image Viewer získáte parádní nástroj, který si již podle názvu poradí se zobrazováním obrázků. Výhodou je, že se díky této aplikace můžete podívat na celou složku daných fotografií a jednoduše se mezi nimi přepínat. Program podporuje formáty jako RAW, JPG a JEPG, TIFF, PNG a BMP.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Diagrams

S pomocí diagramů si můžete velice snadno usnadnit řadu záležitostí a perfektně tak i vizualizovat daný projekt, problém a podobně. Aplikace Diagrams funguje jakožto editor zmiňovaných diagramů. Díky tomuto programu si budete moci vytvářet své vlastní návrhy, různě je upravovat a následně sdílet.

  • Původní cena: 679 Kč (499 Kč)

Untitled Goose Game

Pokud hledáte nějakou oddechovou a extrémně zábavnou hru, s jejíž pomocí byste dokázali zahnat nudu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální akci na titul Untitled Goose Game. V této hře se totiž zhostíte role otravné husy a vaším úkolem bude jediné: Otravovat lidi hned po ránu. Jestliže nad koupí váháte, určitě se podívejte na videa přímo na Steamu, kde si můžete prohlédnout, jak hra ve skutečnosti vypadá.

  • Původní cena: 16,79 € (12,59 €)

Dnes nejčtenější

.