Zavřít reklamu

Zatímco v loňském roce jsme touto dobou již měli již za sebou první recenze nových iPhonů, letos zatím nemáme jasno ani v názvech. Tedy neměli jsme. Na Twitteru se totiž objevily reálné snímky samolepek, které Apple umisťuje na zadní stranu obalů jeho originálních krytů, a které právě názvy letošních iPhonů odhalují. 

Názvy iPhonů 12
Zdroj: Twitter duanrui1205

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Tak přesně takto se bude letošní čtveřice, na kterou svět netrpělivě čeká, jmenovat. Nutno nicméně podotknout, že se spekulace o přesně těchto názvech objevovaly už v uplynulých týdnech, byť nebyly nikdy ničím podložené. O žádné velké překvapení se tedy s ohledem na tuto skutečnost nejedná. Určité pochybnosti mezi uživateli sice vyvolává malé písmeno “m” u názvu “mini”, avšak vzhledem k tomu, že i iPady mini a Macy mini jsou psány s malým “m”, jedná se takřka 100% o snahu Applu své mini produkty alespoň z hlediska názvu sjednotit. 

Ničím překvapivé nejsou ani další popisky na samolepkách, jelikož se prakticky ve všem shodují s popisky z minulých let. Za povšimnutí nicméně stojí minimálně datum 09/2020, které poodhaluje, že jsou kryty ve výrobě již minimálně od září, což však ve výsledku není též příliš překvapivé. V designu telefonu má totiž Apple jasno vždy dlouhé měsíce před jejich představením, takže pro něj není problém zadat výrobu příslušenství. 

Dnes nejčtenější

.