Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přestože nemá být nadcházející víkend z hlediska počasí příliš veselý, může vám vykouzlit úsměv na tváří. To proto, že ode dneška, tedy pátku 25. září, až do neděle 27. září běží u slovenského iStores skvělá víkendová slevová akce s názvem Uletený víkend, díky které lze ušetřit nemalé peníze. Co vše se dostalo do slev?

Výběr zlevněných produktů je u iStores.sk skutečně velký. Sáhnout můžete například po iPhonech, jejichž ceny začínají už na parádních 299 eurech, iPadech začínajících na stejné částce či po Apple Watch Series 5 začínajících na 379 eurech. Co se pak týče AirPods, ty vás mohou vyjít už na 129 euro, potažmo na 229 euro v případě verze Pro. Slevy dále padly i na celou řadu audio příslušenství JBL, které lze bezesporu zařadit mezi ty nejlepší audio produkty na trhu, dále pak na bezdrátové nabíječy Spige či Zens, potažmo na powerbanky Mipow. Výběr je zkrátka obrovský a co je ještě lepší – akce lze využít jak osobně na prodejnách, tak i online. 

Pokud si tedy chcete udělat radost novým Apple produktem, potažmo příslušenstvím ke své elektronice, je tento víkend pro nákup jako stvořený. Ceny, které jsou u některých produktů nastavené, se totiž hned tak opakovat nebudou. Tak na co ještě čekáte? 

Dnes nejčtenější

.