Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o powerbance Xtorm 18W Powerbank Appollo 15000 mAh se slevou 50 %

Powerbanka Xtorm 18W Power Bank Apollo 15000 mAh je designově povedenou powerbankou vyznačující se odolným zpracováním, ale také skvělými technickými specifikacemi v čele s podporou Power Delivery či Quick Charge 3.0. Je tedy jako stvořená pro rychlonabíjení smartphonů, které je díky kapacitě 15 000 mAh schopná nabít hned několikrát v závislosti na kapacitě jejich baterie. Super je, že powerbanka na svém boku obsahuje výlis pro zasunutí USB-C nabíjecího kabelu, kterým jí můžete rychle dodat šťávu, ale také jej využít jako nabíjecí kabel pro kompatibilní zařízení. Jablíčkáři si pak budou samozřejmě muset opatřit USB-C / Lightning kabel. 

Běžná cena powerbanky Xtorm 18W Power Bank Apollo 15000 mAh je 1960 korun. Díky slevovému kódu lsa jí však můžete získat jen za 980 korun – tedy s 50% slevou. Její nákup přes slevový kód se tedy rozhodně vyplatí. 

Dnes nejčtenější

.