Zavřít reklamu

V útrobách operačního systému iOS se nachází nespočet skvělých funkcí, o kterých bohužel mnoho uživatelů neví. Schválně si někdy zkuste vyhradit několik desítek minut a projděte si nastavení vašeho jablečného zařízení křížem krážem – dost možná narazíte na nějakou skvělou funkci, po které jste dlouhou dobu volali, a ve skutečnosti byla celou dobu k dispozici. Jedna z těchto funkcí, o které moc uživatelů neví, je automatický příjem hovorů. Pokud vám tedy někdo zavolá a vy budete mít tuto funkci aktivní, tak se hovor automaticky bez vašeho zásahu přijme, což se můžete v některých situacích hodit. Pojďme se společně podívat, jak tuto funkci aktivovat.

Jak na iPhone nastavit, aby se všechny hovory automaticky přijímaly

V případě, že na vašem iPhonu chcete nastavit automatický příjem hovorů, tak se nejedná o nic složitého. Stačí postupovat pomocí postupu, který přikládám níže:

  • Prvně je nutné, abyste na vašem iOS zařízení otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  • Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže, dokud nenarazíte na kolonku Zpřístupnění, na kterou klepněte.
  • Zde je poté nutné, abyste se přesunuli do sekce Dotyk.
  • Poté sjeďte o něco níže a rozklikněte řádek Směrování hovorů.
  • V rámci této sekce nastavení otevřete možnost Automatický příjem.
  • Po rozkliknutí stejnojmennou funkci, tedy Automatický příjem, pomocí přepínače aktivujte.
  • Jakmile funkci aktivujete, tak se níže zobrazí další řádek, ve kterém si můžete zvolit, po jaké době dojde k přijmutí hovoru.

Ve výchozím nastavení je pro automatický příjem nastavena doba tří sekund. V tomto případě samozřejmě záleží na vašich preferencích – dobu automatického přijmu si zvolte tak, abyste hovor kdyžtak stihli odmítnout, než se automaticky přijme. Je rozhodně škoda, že si v rámci iOS nemůžete nastavit přesná čísla, která bude systém automaticky přijímat. Výše uvedeným způsobem totiž dojde k automatickému přijmutí kompletně všech příchozích hovorů na vašem zařízení. Doufejme, že se Apple umoudří a v dalších verzích iOS tuto funkci rozšíří.

Dnes nejčtenější

.