Zavřít reklamu

Apple Watch mohou sloužit k mnoha různým účelům – můžete je používat jako „prodloužení“ vašeho iPhonu, osobního fitness trenéra, ale také jako herní zařízení. Displej chytrých jablečných hodinek svými rozměry neumožňuje tolik akcí, jako displej iPadu či iPhonu – to ale neznamená, že si se svými Apple Watch nemůžete užít žádnou zábavu. V dnešním článku vám představíme hrstku watchOS her, které vás zaručeně zabaví.

Pocket Bandit

Hra Pocket Bandit je skutečně zábavná a originální. Stáváte se v ní pachatelem loupeže, a vaším úkolem bude za pomoci otáčení digitální korunky vašich Apple Watch a sledování haptické odezvy přijít na správnou kombinaci. Pokaždé, když se vám zadaří, dostanete odpovídající odměnu. Ve hře můžete získat více než stovku „pokladů“, Pocket Bandit kromě jiného nabízí také komplikace pro Apple Watch a samolepky pro iMessage.

Elevate

Tvůrci označují Elevate spíše za „trénink mozku“ než za hru v pravém slova smyslu, to ale neznamená, že se u této aplikace nepobavíte. Elevate zábavným a hravým způsobem procvičí a prověří vaše schopnosti soustředění, vyjadřování, rozhodování, vaši paměť, početní dovednosti a mnoho dalšího. Elevate můžete používat jak na vašem iPhonu, tak na Apple Watch. Hra je ke stažení zdarma, nabízí ale nákupy v aplikaci.

Bubblegum Hero

Je překvapivé, jak někdy zdánlivě nesmyslná hra může uživatele dokonale zabavit. Příkladem takovéto hry je i Bubblegum Hero. Jak název napovídá, vaším úkolem v ní bude vykouzlit ideální bublinu ze žvýkačky. Pozor – bublina nesmí být ani příliš malá, ani příliš velká, ale zkrátka akorát. Na výběr budete mít z více než dvou desítek postaviček, obtížnost hry bude postupně stoupat.

Pong for Apple Watch

Na svých Apple Watch si také můžete zahrát retro klasiku všech klasik – tradiční hru Pong. Pong pro Apple Watch nabízí jednoduchý design s nádechem nostalgie a snadné ovládání za pomoci digitální korunky hodinek. Spolu s tím, jak se vám bude dařit a budete ve hře získávat stále lepší ohodnocení, se vám bude odemykat také nový zajímavý obsah včetně hry Breakout.

Wordie

Ovládáte alespoň částečně angličtinu a hrajete si rádi se slovy? Pak si můžete na svých Apple Watch vyzkoušet Wordie – zajímavou a zábavnou hru, ve které budete muset na základě zhlédnutí čtveřice obrázků uhodnout, co mají společného. Zvolené slovo pak napíšete na klávesnici, která se zobrazí na displeji vašich hodinek. Kromě standardní nabídky obrázků můžete ve hře využít i úrovně s animovanými GIFy, vytvořenými ostatními uživateli.

Dnes nejčtenější

.