Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

LibreOffice Vanilla

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za jablečný balíček iWork či za Microsoft Office, možná by vás mohl zaujmout program LibreOffice Vanilla. Tento nástroj vám zpřístupní textový procesor, tabulkový procesor, aplikaci pro tvorbu prezentací, aplikaci pro tvorbu vektorové grafiky, nástroj pro správu databází a program pro matematické výpočty.

  • Původní cena: 249 Kč (229 Kč)

FlagSwitcher

Jestliže při své práci na Macu častokrát potřebujete měnit rozpoložení klávesnice, tak jste se už určitě nejednou setkali se situací, kdy jste si ani nebyli jistí, zdali jste si klávesnici takzvaně vyměnili. Aplikace FlagSwitcher na každou výměnu reaguje tím, že vám po dobu jedné vteřiny na obrazovku promítne vlajku státu, na jehož klávesnici jste se právě přepnuli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
FlagSwitcher
Zdroj: Mac App Store

DiskKeeper Advanced Cleaner

S pomocí aplikace DiskKeeper Advanced Cleaner můžete prakticky v okamžiku odstranit veškerý balast, který jen zbytečně zabírá místo na disku vašeho Macu. Program si poradí s odstranění přebytečných souborů, různých logů, mailových příloh, souborů z koše a dalších.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

SnipNotes – Clever Notebook

Zakoupením aplikace SnipNotes – Clever Notebook získáte parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jakožto osobní sešit či zápisník. Obrovskou výhodou je, že ke svým dokumentům můžete přistupovat přímo z horního menu baru a vše je navíc synchronizováno skrze iCloud.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Screenshot FX – Rounded Shapes

Operační systém macOS nabízí poměrně kvalitně zpracované nativní řešení pro tvorbu snímků obrazovky. Napadlo vás ale někdy, že jste v takovém případě omezeni na tvar obdélníku? To se stává minulostí s aplikací Screenshot FX – Rounded Shapes, s jejíž pomocí můžete vytvářet snímky obrazovky například ve tvaru srdíčka.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Pikka – Color Picker

Jak již samotný název napovídá, aplikace Pikka – Color Picker slouží primárně pro programátory, designéry, grafiky, vývojáře webových aplikací a ostatní, kteří častokrát potřebují pracovat s barvami. Program funguje prakticky jako pipetka a umožní vám získat přesné informace o jakékoliv barvě.

  • Původní cena: 249 Kč (229 Kč)

A Monster’s Expedition

V logické hře A Monster’s Expedition na vás čeká úžasné dobrodružství spolu s parádním otevřeným světem. Vaším úkolem totiž bude překonávat jednotlivé ostrůvky, ze kterých se vždy budete muset přesunout na ostrůvek další. Toho docílíte kácením stromů, které následně budete muset umístit na vodu tak, abyste po něm mohli přejít na druhou stranu.

  • Původní cena: 16,79 € (15,11 €)

Dnes nejčtenější

.