Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Claquette – GIF & Video Tool

Stažením aplikace Claquette – GIF & Video Tool získáte skutečně praktický nástroj, který vám umožní jednoduše nahrávat videa, která můžete vzápětí převést do podoby animovaných obrázků formátu GIF. Jednotlivá videa navíc můžete patřičně upravit a dokonce si i vybrat zmezi formátem GIF či PNG.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Emojise

Aplikace Emojise funguje jakožto správce emotikon pro jablečné počítače. Tento program vám totiž obecně usnadní používání různých smajlíků, díky čemuž tak můžete vzápětí okořenit jakoukoliv konverzaci. Jednoduše stačí zvolit danou emotikonu, překopírovat ji a následně vložit do požadované aplikace či textu. Aplikace dokonce nabízí vyhledávání pro lepší orientaci.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Element

Považujete se za milovníka strategických her, ale bohužel z různých důvodů na tuto zábavu už nemáte čas? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně 100% neměl chybět titul Element. V této hře budete muset opustit naši domovskou planetu, protože se rozpadá celá Sluneční soustava. Při útěku navštívíte každou planetu a budete muset sbírat různé zdroje pro zajištění přežití. Dávejte si ale pozor. Současně na vás totiž čekají i nepřátelé.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Address Book Clearout

Pokud hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala udělat pořádek ve vašich kontaktech, zbystřete. Aktuálně je totiž v akci program Address Book Clearout. Ten dokáže v momentě proskenovat celý váš adresář a případně odstranit duplicitní kontakty a další chyby.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Doom & Destiny

V perfektní RPG hře Doom & Destiny budete hrát za čtyři „šprty,“ kteří se bohužel nedopatřením dostali do fantasy světa, kde je tamní obyvatelstvo začne považovat za hrdiny. Na svém dobrodružství se tak budete muset vypořádat s řadou různých nepřátel a dopadnout hlavního padoucha. Hru doplňují skvělé vtípky a ikonická retro grafika.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

CoverDesk: Desktop Utility

Pokud častokrát například prezentujete, nebo natáčíte různé tutoriály, tak byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci CoverDesk: Desktop Utility. Tato praktická utilita dokáže prakticky okamžitě skrýt všechny ikonky z vaší plochy a následně je jednoduše vrátit zpět.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Farming Simulator 19

Napadlo vás někdy, že byste se dali na kariéru farmáře a vedli tak svůj vlastní statek? Přesně tohle si budete moci vyzkoušet v populární hře Farming Simulator 19, kde se budete věnovat pěstování rostlin, sklízení a samozřejmě se nezapomnělo ani na hospodářská zvířata.

  • Původní cena: 24,99 € (14,99 €)

Dnes nejčtenější

.