Zavřít reklamu

Včera večer zveřejnil Apple pozvánku na svou první podzimní Keynote, na které by měl světu představil řadu dlouho očekávaných novinek. Co přesně se na ní ukáže sice není v tuto chvíli tak úplně jasné, jelikož po počátečním nadšení z příchodu iPhonů 12 začaly některé zdroje v čele s Markem Gurmanem z Bloombergu tvrdit, že telefony na Apple Eventu nedorazí, avšak minimálně podle klíčových slov u předpřipraveného videa na YouTube to vypadá, že se dá počítat s odhalením Apple Watch Series 6. 

apple watch series 6 metadata
Zdroj: Guilherme Rambo

Na odkaz “Series 6” narazil vývojář Guilherme Rambo při prozkoumávání metadat přenosu Apple Eventu na YouTube ve výše zmíněné sekci klíčových slov. Mezi těmi se objevily i hesla jako iPhone, iOS či iPad, avšak ty jako potvrzení příchodu jejich nových generací brát vzhledem k jejich obecnosti nelze. Je však vcelku pravděpodobné, že si i tyto produkty svou chvilku slávy užijí – ať už skrze představení, krátké preview nebo jen nastínění jejich budoucnosti ústy někoho z vedení Applu. 

První podzimní Apple Event má start naplánovaný na příští úterý, konkrétně pak 19:00 našeho času. Stejně jako v případě WWDC, ani on neproběhne za účasti diváků, nýbrž jen online z Divadla Steva Jobse. Dá se proto předpokládat, že bude stejně jako WWDC předtočený, což však ve výsledku ničemu nevadí, jelikož si díky tomu může Apple dovolit z hlediska zpracování o poznání honosnější zážitek napěchovaný efekty, které by při běžném živém přenosu k dispozici nebyly. 

Dnes nejčtenější

.