Zavřít reklamu

Přemýšlíte nad pořízením nových AirPods, ale máte strach z brzkého představení jejich nové generace? Pak vás následující řádky částečně uklidní. Příchod AirPdos 3. generace je totiž stále relativně vzdálený. Vyplývá to alespoň z informací, které se podařily získat zdrojům asijského portálu DigiTimes v dodavatelském řetězci Applu. 

Podle zdrojů má již Apple se svými dodavateli rozjednáno spuštění výroby nové generace AirPods a to konkrétně tak, aby mohl sluchátka světu představit v první polovině příštího roku. Jako nejpravděpodobnější variantě se tak v tuto chvíli jeví jejich premiéra na tradiční březnové Keynote, potažmo skrze tiskovou zprávu právě v tomto měsíci. Březen je totiž pro představování první vlny novinek Applem využíván dlouhodobě a nebylo by překvapením, kdyby se jej rozhodl využít i protentokrát. Ostatně, ve stejném měsíci dorazily i AirPods 2. generace před rokem. 

Co přesně nové AirPods přinesou není v tuto chvíli zcela jasné. Spekuluje se však o zvýšení voděodolnosti, zlepšení zvuku, prodloužení výdrže baterie či schopnosti snímání tepové frekvence. V souvislosti s AirPods se ale šušká i o změně jejich tvaru a to konkrétně směrem k AirPods Pro, které se těší nyní ve světě obrovské popularitě. Jakým směrem se nakonec Apple vydá nicméně ukáže až čas.

Dnes nejčtenější

.