Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Utiful Photo Organizer

Stažením aplikace Utiful Photo Organizer získáte prvotřídní aplikaci, která slouží pro organizování vašich snímků a fotografií. Jednotlivé soubory můžete rozdělit do samostatných složek a samozřejmě se zde nabízí možnost využít i takzvaných podsložek pro lepší přehlednost.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Calcvier – Keyboard Calculator

Určitě jste se již nejednou ocitli v situaci, kdy jste potřebovali něco rychle spočítat. V takovém momentě samozřejmě můžete otevřít nativní aplikaci Kalkulačka a výsledek například následně překopírovat. Aplikace Calcvier – Keyboard Calculator na to jde ale trošku jinak. Tento nástroj vám totiž přidá další klávesnici, kterou následně můžete použít v jakékoliv aplikaci a nemusíte tak ztrácet čas přepínáním aplikací či kopírováním výsledků.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

WEATHER NOW – daily forecast

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní program Počasí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci WEATHER NOW – daily forecast. Tento nástroj vám nabídne skvělé uživatelské prostředí, propracovanou grafiku, 3D pohled na svět a řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Pocket Rogues: Ultimate

Zakoupením aplikace Pocket Rogues: Ultimate si zpřístupníte skvělé roguelike akční RPG s retro grafikou, kde budete čelit hordám různých příšer. Vaším úkolem bude prozkoumávání různých oblastí, vylepšování vaší pevnosti, vývoj hrdinů a samotný boj s nepřáteli.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Screeny 3.0

Snímky obrazovky nám do značné míry usnadňují náš každodenní život a umožňují nám v okamžiku sdílet nutné informace s našimi přáteli či kolegy. Poměrně snadno se ale může stát, že zapomenete na smazání již nepotřebných snímků, které následně jen zabírají místo. S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Screeny 3.0, která z vaší knihovny vyfiltruje snímky obrazovky a pomůže vám s jejich odstraněním.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AudioWizards

Hledáte nějakou zajímavou hru, která by vám dokázala nabídnout poměrně odlišný herní zážitek? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul AudioWizards. V této hře se totiž vydáte na zajímavou cestu, kdy budete muset ovládnout zvuk a porazit všechny nepřátele. Pro hraní příběhového módu je nutné mít k dispozici sluchátka, abyste se na zvuk mohli na maximum soustředit.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Captions-IG: Fonts & Spaces

Aplikaci Captions-IG: Fonts & Spaces ocení především všichni milovníci sociální sítě Instagram. Tento nástroj vám totiž zpřístupní řadu skvělých písem a umožní vám upravovat vaše fotografie ještě předtím, než se rozhodnete pro jejich publikaci.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.