Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Cloud Outliner Pro

Aplikace Cloud Outliner Pro slouží pro lepší organizaci vašich jednotlivých projektů, plánů, úkolů a také samotných myšlenek. Během jednoho obyčejného dne vás totiž může napadnout řada skvělých věcí, na které můžete ale vzápětí zapomenout. S pomocí tohoto programu se vám naštěstí tohle už nestane.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

The Atomic Dashboard

Aplikace The Atomic Dashboard cílí především na studenty a milovníky chemie. Zakoupením tohoto programu si totiž zpřístupníte interaktivní periodickou soustavu prvků, která vám dokáže zobrazit 3D strukturu prvku a poskytne vám řadu cenných informací.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Coffee Buzz

Dostali jste se někdy do situace, kdy jste chtěli pouze dočasně vašemu Macu zabránit v tom, aby se sám uspal? Tento problém se dá samozřejmě řešit změnou nastavení v Předvolbách systému. Poměrně elegantnější řešení ale představuje aplikace Coffee Buzz. Tu můžete ovládat přímo z horního menu baru, kdy si jen nastavíte, po jak dlouhou dobu Mac nemá přejít do stavu spánku a máte hotovo.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

Zakoupením aplikace Be Focused Pro – Focus Timer získáte perfektní nástroj, který vám pomůže posunout vaši produktivitu kupředu. Aplikace funguje tak, že vám vaši práci rozkouskuje do menších intervalů, které jsou proloženy přestávkami. Díky tomu nebudete chtít ztrácet čas a budete se tak daleko více soustředit na samotnou práci.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Magic Cutter – MP3 Editor

Jak již samotný název napovídá, aplikace Magic Cutter – MP3 Editor slouží pro práci s audio soubory. Jedná se o velice jednoduchou utilitu, která vám umožní ze skladeb vystřihnout pouze požadovanou část. Program se nadále pyšní dalšími nástroji, mezi které se řadí kupříkladu detektor ticha. Ten se může hodit pro tvorbu audioknih, kdy dokáže soubor sestříhat na jednotlivé kapitoly.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Guest List Organizer

Jestliže častokrát pořádáte různé večírky, tak si jednou za čas můžete lámat hlavu s takzvaným guest listem neboli seznamem všech pozvaných. Tuto činnost vám dokáže do značné míry usnadnit aplikace Guest List Organizer, která vám umožní použít vaše kontakty, všechna data synchronizuje skrze iCloud a dokonce dokáže generovat PDF přehledy.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Darkwood

Řadíte se mezi milovníky kvalitních hororových her, které jsou napříč hráčskou komunitou velice oceňovány? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, zbystřete. Do akce se totiž dostává titul Darkwood, ve kterém se budete potýkat s obrovským nebezpečím a modlit se, abyste vůbec dožili dalšího rána.

  • Původní cena: 13,99 € (4,75 €)

Dnes nejčtenější

.