Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Night Mode-Long Exposure Video

Jestliže rádi fotíte a hledáte nějaký nástroj, který by vám focení dokázal usnadnit a zároveň by dokázal vylepšit vaše snímky, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Night Mode-Long Exposure Video. S pomocí této aplikace můžete fotit perfektní snímky, pohrát si s expozicí, fotit skvělé fotky i v noci a samozřejmě se zde nachází řada dalších a užitečných efektů.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Hearo – Live Captions

Jednoduchá aplikace Hearo – Live Captions slouží k jedinému účelu. Převádí totiž mluvené slovo do textové podoby, přičemž se samotný text v reálném čase zobrazuje na displeji vašeho iPhonu. Jednoduše stačí klepnout na tlačítko mikrofonu a pro ukončení tento krok opakovat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Full Frontal Assault

Rádi byste si zahráli nějakou parádní střílečku, která je doslova nabitá akcí? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohl zaujmout titul Full Frontal Assault. V této hře je váš úkol takový, abyste dokázali ubránit kopec před nepřátelskými výsadkáři, tanky, bojovými vozidly a loděmi. K dispozici budete mít řadu zbraní.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Chess Pro – Ultimate Edition

Jestliže se považujete za fanouška šachu a rádi byste si tuto hru zahráliv několika různých obtížnostech i na vašem iPhonu či iPadu, zbystřete. V akci se totiž momentálně nachází hra Chess Pro – Ultimate Edition, která vás dokonce naučí tuto logickou hru hrát od úplných základů.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Big Truck -Mine Express Racing

V zábavné hře Big Truck -Mine Express Racing se zhostíte role řidiče velkého stavebního auta, se kterým se vydáte na různé cesty. Vaším úkolem bude, abyste dané a nebezpečné trasy projeli co možná nejbezpečněji a doručili náklad z bodu A do bodu B. Dávejte si také pozor na to, aby se vám náklad nevysypal, protože tak přijdete o patřičnou odměnu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

SafeInCloud Pro

Zakoupením aplikace SafeInCloud Pro získáte perfektně zpracovaného správce hesel. V rámci tohoto programu si můžete zapisovat vaše hesla a přihlašovací údaje, které jsou následně zabezpečeny ve vaší databázi. K datům následně můžete přistupovat s pomocí telefonu, tabletu, Macu či PC.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Story of a Gladiator

Jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v legendárních časech nebojácných gladiátorů a tuto roli si sami vyzkoušeli? Přesně tohle vám umožní hra Story of a Gladiator, kde se v aréně utkáte s vlnami různých nepřátel a vaším úkolem bude, abyste postupně získali titul šampiona.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.