Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Konec prázdnin je pomalu za dveřmi a je nutné se připravit na návrat do školních lavic. Nový školní rok s sebou samozřejmě přináší řadu dobrodružství. Čekají na vás noví přátelé, nová místa, objevy, stezky odvahy a po prázdninách jste navíc starší, chytřejší, a především odvážnější – přesně jako vaši oblíbení superhrdinové.

AppleMix škola

Nyní totiž máte příležitost dát všem jasně najevo, na čí straně stojíte a díky tomu ušetřit 20 procent na nákupu. Komiksové kryty pro iPhone či iPad od Marvel, DC, Minions, StarWars, DreamWorks, Disney, Šmoulové, Looney Tunes a Scooby Doo čekají na malé hrdiny. A nejen to! Kryty a pouzdra si může vybrat i starší ségra nebo brácha, rodiče i prarodiče, protože zmiňovaná sleva se vztahuje i na ně. Jednoduše stačí při nákupu zadat slevový kód HERO.

Sluchátka

Dnešní doba je bezesporu bezdrátová. Proč tedy k iPhonu nepořídit parťáka v podobě Apple AirPods Pro či Apple AirPods, které ti za super cenu nabídnou bezkonkurenční zvuk, skvělou výdrž baterie a ovládání telefonu pomocí Siri. Jablečná sluchátka si navíc můžete spárovat  s hodinkami a vydat se na odpolední trénink kompletně bez mobilu. Jestliže ale hledáte levnější alternativu, rozhodně byste neměli přehlédnout produkty značky Baseus, které kombinují přednosti zmiňovaných AirPods, ale k dostání jsou za podstatně nižší cenu.

Energie na celý školní den pro tvoje jablíčko

Běžný školní den se může někdy nečekaně protáhnout, a ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným. Šťávu pro váš iPhone dokáže bez problému zajistit kvalitní powerbank. S jeho pomocí můžete v okamžiku zapojit telefon, který se hned začne nabíjet. V nabídce nyní naleznete vybrané modely se slevou ve výši až 50 procent, což potěší nejednoho poškoláka.

AppleMix sleva na powerbanky

Slevová MEGA AKCE na vybrané produkty

Jablečné telefony se řadí mezi nejlepší produkty na trhu a svému uživateli nabízí úchvatný výkon, dlouholetou životnost a prvotřídní design. Poměrně snadno se ale můžete ocitnout v situaci, kdy vám vaše „jablíčko“ spadne na zem a v horším případě se nějak poškodí. V tomto směru je samozřejmě nejdůležitější, aby se nic nestalo se samotným displejem.

Tvrzená skla nebo fólie pomohou displej vašeho Apple zařízení ochránit. Z vlastních zkušeností vám můžeme doporučit značku EIGER, jejíž produkty jsou právě v MEGA SLEVĚ. Můžete si vybrat tvrzená skla nejen pro iPhone, ale také pro iPad či Apple Watch – v naší široké nabídce si určitě vyberete.

A jak si vylepšit cestu z a do školy, pokud jezdíte autem? Autonabíječka s certifikovaným MFi kabelem dobije nebo synchronizuje Vaše Apple zařízení. Nyní máme obojí za cenu jednoho, tak to nepropásněte.

Student nebo home office?

Prakticky každý žák a student si může každý den vyzkoušet práci na takzvaném home office. Ať už se jedná o obyčejné plnění úkolů, práci na projektech, bakalářku či třeba diplomku, vždy si nad tím musíte sednout doma a věnovat tomu čas. Pro studenty i ty, kteří pracují z tepla obýváku nebo domácí pracovny, jsme aktualizovali oblíbenou kategorii Home Office, kde naleznete všechny nutné produkty na jednom místě.

AppleMix stolní lampička

Doporučit bychom mohli dokovací stanici Baseus, která dokáže propojit všechna vaše zařízení. Jedním z nejpraktičtějších produktů je poté bezesporu stolní lampička, která má v sobě zabudovanou bezdrátovou nabíječku, a navíc se pyšní inovativním designem, jež dokonale ozdobí každý stůl. Inspirujte se a zařiďte si studovnu nebo pracovnu podle sebe. Koronavirus zatím nezmizel, ale společně to dáme.

Dnes nejčtenější

.