Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Konference Mobile Internet Forum si klade za cíl zmapovat příležitosti a hrozby ze světa mobilního internetu, budoucnost trhu mobilních telekomunikací i vývoj a možnosti marketingového využití mobilních aplikací i her.

9. září v Praze se dozvíte, jak můžete dobu dotykovou využít v byznysu, kolik peněz se točí v mobilní inzerci a kteří hráči vládnou trhu. Řečníci konference ukáží, jak legálně získávat data z mobilních aplikací a následně je využívat v marketingu, jak taková data analyzovat, ale i jak pomocí dat získaných z mobilů cíleně působit na jedince a modelovat jeho přání. Mezi hlavní témata patří i chystaná aukce 5G sítí, příchod čtvrtého mobilního operátora a sledovací kapitalismus. 

2020_02_27_MIF_perex_fotky_590x332

Co vás konkrétně čeká?

Sledovací kapitalismus je téma publicisty Patricka Zandla, zakladatele serveru Mobil.cz a internetové televize Stream.cz. Ukáže vám, jak je možné s pomocí dat získaných při sledování mobilů a výkonných i chytrých počítačů cíleně působit na jedince a modelovat jeho tužby a přání. 

Jaká jsou aktuální data mobilní návštěvnosti, kolik peněz se točí v mobilní inzerci a kteří hráči vládnou trhu? Jakým hrozbám bude mobilní internet čelit v dohledné době a jaké příležitostí bude moci využít? Dozvíte se přímo od těch nejpovolanějších, Jany Břeské a Petra Koláře ze sdružení SPIR. 

Ondřej Malý je nezávislý konzultant, který působil jako náměstek ministra průmyslu a obchodu nebo koordinátor digitální agendy na Úřadu vlády ČR. Mluvit bude o mobilním trhu, neomezených datech i aukci kmitočtů, která uvolní operátorům spektrum vhodné pro rozvoj sítí páté generace. Kvůli nedávné pandemii došlo ke zpoždění všech plánovaných kroků. Co nás tedy čeká dál?

  • Tíhneme k jednoduchým a časově efektivním službám a aplikacím. Vladimír Bartl ze Smartlook se pokusí zodpovědět na otázku, jak takové aplikace zabezpečit. 
  • Jak data z aplikací a her legálně sbírat a využívat je dále v marketingu tak, abychom se nepohybovali v šedé právní zóně, ukáže advokátka Petra Dolejšová. 
  • Proč tvořit mobilní aplikace a hry místo zbytečného marketingu vám na konkrétních výsledkách předvedou značky jako Kofola, Kozel, Fanta nebo Letiště Praha. 
  • Vítek Škop z VIVIDBOOKS se bude zamýšlet nad tím, jak může rozšířená realita nabídnout řešení už existujících problémů a vytvořit něco užitečného, třeba i pro byznys. 

Využijte dobu dotykovou naplno. Přijďte si 9. září 2020 pro nejnovější trendy ze světa mobilního internetu a mobilních telekomunikací na konferenci Mobile Internet Forum, inspirujte se úspěšnými aplikacemi a připravte se na budoucnost. Registrovat se můžete na stránkách společnosti Internet Info.

2020_03_17_MIF_mailing_560x300

Dnes nejčtenější

.