Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Už vás nebaví váš starý telefon a proto koketujete s myšlenkou pořízení nového? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Pokud jste rozhodnutí pro pořízení iPhonu, díky akci na iStores.sk můžete při jeho nákupu ušetřit parádních 100 €. 

Pokukujete po nejlepším iPhonu v současné nabídce Applu – tedy po modelu 11 Pro či 11 Pro Max? Pak vězte, že k jeho nákupu dostanete na iStores.sk dárkový poukaz na další nákup v hodnotě 50 €, přičemž dalších 50 € dostanete od prodejce v případě, že mu na protiúčet odprodáte váš starý telefon. Díky tomu tak při nákupu de facto ušetříte 100 € a navrch dostanete peníze za vykoupený model, což je rozhodně super. 

Velmi pěkné peníze lze nicméně ušetřit i při nákupu modelu 11. K tomu iStores.sk přibaluje dárkový poukaz v hodnotě 30 € s tím, že i k němu navíc dostanete při výkupu vašeho starého telefonu poukaz na 50 € navíc, takže ve výsledku ušetříte rovných 80 €. Pokud vás to táhne k ještě levnějším modelům, při koupi XR dostanete výkupní bonus ke starému telefonu 30 € a k iPhonu SE či 7 pak 10 €. Ve všech případech se tedy jedná o opravdu příjemné slevy. 

Pokud vás zajímá, jak iStores.sk odprodat vaše staré zařízení, více informací naleznete zde. Výkup probíhá jak na kamenných pobočkách, tak jej lze uskutečnit i online, přičemž v tomto případě se dočkáte dopravy zdarma. Výkupní ceny jsou navíc vždy nejvyšší možné s ohledem na stav daného zařízení. Odprodat jej iStores.sk se tedy rozhodně vyplatí.

Dnes nejčtenější

.