Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Picture Perfect – All in One

S pomocí aplikace Picture Perfect – All in One můžete velice rychle vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj vám totiž poskytne řadu různých efektů, a především vám dovolí pracovat s takzvanými křivkami, díky čemuž si můžete v sekundě pohrát s barvami. Samozřejmostí poté je úprava expozice, kontrastu, možnost ořezu a řada dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

AppPhotoLocker Pro – App Lock

Stažením aplikace AppPhotoLocker Pro – App Lock získáte vcelku jednoduchou utilitu, která slouží k uzamčení vašich fotografií. Díky tomu k snímkům nadále můžete přistoupit pouze po zadání kódového či znakového známku. Tímto způsobem tak můžete chránit své soukromí a zamezit tomu, aby se k vašim fotografiím dostala neoprávněná osoba.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

My Books Read

Považujete se za vášnivého čtenáře a nejvíce volného času trávíte s knihou v ruce? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci My Books Read. V rámci tohoto programu si totiž povedete záznamy o tom, jaká díla jste doposud přečetli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Catch The Sun

Pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovou hru, možná by vás mohl zaujmout titul Catch The Sun. V této hře budete hrát za menší objekt a vaším úkolem bude postupně sbírat bodíky. Budete si ale muset dávat pozor na různé nástrahy a nepřátele, kteří se budou snažit vás zneškodnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

HaloPDF -PDF Converter&Scanner

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace HaloPDF -PDF Converter&Scanner získáte vcelku praktický nástroj, který vám usnadní práci s dokumenty ve formátu PDF. S pomocí tohoto programu můžete v rychlosti převádět až několik fotografií do zmiňovaného PDF souboru.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

keepOFF – focus timer

Jestliže se koukáte po nějaké aplikaci, která by teoreticky dokázala posunout vaši produktivitu kupředu, tak byste určitě neměli přehlédnout keepOFF – focus timer. Tento nástroj funguje jako odpočet, kdy se soustředíte výhradně na práci. Tímto způsobem si můžete uvědomit, že kupříkladu mrháte časem a skutečně se do vaší práce ponoříte. Po každém intervalu samozřejmě na řadu přichází krátká přestávka.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Holy Potatoes! A Spy Story

Řadíte se mezi milovníky strategických zábavných her? V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Holy Potatoes! A Spy Story. V této hře budete spravovat vaše vlastní špionské velitelství, kdy budete plnit různé tajné mise, budovat váš tým a vyvíjet šílené doplňky pro vaší práci.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.