Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Photo+Video

Pokud vaše zařízení častokrát s někým sdílíte a rádi byste určitým způsobem chránili vaše soukromé fotografie a videa, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Safety Photo+Video. S pomocí tohoto nástroje dokážete rychle uzamknout zmiňované soubory tak, že se k nim dostanete pouze po zadání kódu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Ve hře The Last Roman Village se ocitnete v dobách konce Římské říše. Ovládat totiž budete poslední římskou vesnici, která je schopna ještě vzdorovat nepřátelům. Jedná se o strategickou hru, kdy budete muset správně zvolit taktiku a odrazit tak hordy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Calculator – PRO

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace Calculator – PRO získáte perfektní kalkulátor, který oproti nativnímu řešení přináší skvělou výhodu. Najednou totiž můžete pracovat s dvěma či až čtyřmi kalkulačkami, díky čemuž si tak značně usnadníte samotné počítání.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Construction Simulator PRO

Napadlo vás někdy, jak probíhá každodenní život na stavbě a co taková práce vlastně obnáší? To si budete moci vyzkoušet ve hře Construction Simulator PRO, kde budete ovládat například betonové čerpadlo, obrovské rypadlo, bagr a klasický věžový jeřáb. Začnete přitom jako nezkušený pracovník, který je schopen plnit pouze menší zakázky. Postupně se ale vypracujete, získáte lepší vybavení a dostanete se i k pořádným kontraktům.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Vězení rozhodně není žádným příjemným místem. Napadlo vás ale někdy, jak probíhá takový útěk z takovéhoto místa? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve strategické hře Escapists 2: Pocket Breakout. Součástí hry je samozřejmě smlouvání a vyrábění nástrojů s vašimi spoluvězni.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Video Editor + Movie Maker

Jestliže hledáte nějaký kvalitní nástroj, který by vám usnadnil editaci videa a tvorbu různých sestřihů, tak byste rozhodně neměli promeškat dnešní akci na aplikaci Video Editor + Movie Maker. S pomocí tohoto nástroje můžete spojovat či rozdělovat jednotlivé úseky, zkracovat video, přidávat do něj muziku či efekty a řadu dalších.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sheltered

Dnešní článek si završíme skvělou strategií s názvem Sheltered. Příběh hry vás zasadí do postapokalypticé doby, kdy miliardy lidí zahynuly vinou nukleární války. Svět kolem vás se bezesporu změnil. Zvládnete v něm ale přežít? Vaším úkolem bude čelit morálním problémům každodenního života, sběr potravy a nevyhnete se ani různým problémům.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.