Zavřít reklamu

V určitých případech se můžete ocitnout v situaci, kdy potřebujete přesměrovat váš hovor na někoho jiného. Tato situace nastává například tehdy, pokud máte firemní telefonní číslo a zrovna se chystáte na dovolenou, na které jednoduše nemáte v plánu na hovory odpovídat. V tomto případě tedy jednoduše stačí nastavit, na jaké telefonní číslo se mají veškeré telefonní hovory směřovat, a je hotovo. Pokud tedy chcete zjistit, jakým způsobem můžete na iPhonu přesměrování hovorů nastavit, tak pokračujte ve čtení tohoto článku, ve kterém se dozvíte více.

Jak na iPhone nastavit přesměrování hovorů

V případě, že chcete na vašem iPhonu nastavit přesměrování hovorů, tak se nejedná o nic složitého. Vše zvládnete jednoduše v nastavení vašeho zařízení a celý proces zabere jen několik desítek sekund. Stačí se držet tohoto postupu:

  • Prvně je nutné, abyste na vašem iOS zařízení otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  • Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže, dokud nenarazíte na kolonku Telefon, kterou rozklikněte.
  • V této sekci poté stačí opět sjet o něco níže a v kategorii Hovory klepnout na Přesměrování hovoru.
  • Po klepnutí na výše zmíněnou kolonku funkci Přesměrování hovoru pomocí přepínače aktivujte.
  • Po aktivaci se zobrazí další kolonka s názvem Příjemce, na kterou klepněte.
  • Nyní už jen stačí, abyste do textového pole napsali telefonní číslo, na které se má hovor přesměrovat.
  • Jakmile číslo nastavíte, tak můžete nastavení opustit.

V případě, že máte ve vašem iPhonu dvě SIM karty, tak si po rozkliknutí sekce Přesměrování hovorů ještě musíte nastavit, na kterou z nich bude přesměrování aplikováno. Pokud byste chtěli přesměrování nastavit na obě dvě SIM karty, musíte tak v nastavení učinit u obou z nich. Jakmile si přesměrování nastavíte, tak se budou automaticky přesměrovávat na telefonní číslo, které zvolíte, a vy o tom samozřejmě nebudete ani vědět. Takto si například dovolenou užijete naplno a nebudete muset řešit pracovní záležitosti. Jakmile se z dovolené vrátíte, tak přesměrování samozřejmě nezapomeňte zrušit, aby se vám lidé mohli dovolat.

Dnes nejčtenější

.