Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Icon Plus – Icon & Logo Design

Aplikace Icon Plus – Icon & Logo Design cílí především na všechny programátory, kteří vyvíjejí pro jablečné platformy. Tento nástroj totiž dokáže v okamžiku převést vybrané snímky do podoby ikonky a loga, což se vám může hodit především při distribuci vašich programů.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Simple Screen Shade

Jestliže pracujete ve velice tmavém prostředí, či naopak máte v místnosti až přespříliš světla, tak se můžete čas od času setkat s bolestí očí či migrénou. Tyto problémy dokáže naštěstí řešit aplikace Simple Screen Shade, která podle potřeby umí přizpůsobit jas samotného displeje.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Swim Out

Pokud hledáte nějakou nenáročnou hru s oddechovou atmosférou, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Swim Out. V strategické a logické hře se přesunete do letních dnů k bazénu, kde budete muset co možná nejlépe rozložit jednotlivé plavce. Dávejte si ale pozor, aby se vám náhodou nesrazili.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

PeakHour 4

Zakoupením aplikace PeakHour 4 získáte perfektní nástroj, který je schopen neustále monitorovat a analyzovat stav na domácí síti. Program vás tedy dokáže v okamžiku informovat například o aktuálních rychlostech, přenesenými daty a dalšími informacemi. Výhodou navíc je, že k aplikaci můžete přistupovat rovnou z horního menu baru.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

OnScreen DNA Model

S pomocí aplikace OnScreen DNA Model získáte řadu cenných informací, které se vztahují k takzvané DNA. Aplikace je tak perfektním řešením například pro studenty medicíny či biologie, nebo pro ty, kteří by zkrátka rádi získali další informace. Tento nástroj vám navíc promítne reálný 3D model, kdy vám vše detailně popíše.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Perfect Diet Tracker

Jestliže se hodláte shodit nějaká ty přebytečné kilogramy, tak jistě víte, že držení nějakých diet je prakticky zbytečné. Klíčové totiž je, aby vás kalorický příjem byl nižší než výdej. Se sledováním příjmu vám dokáže pomoci aplikace Perfect Diet Tracker, ve které si budete značit každé vaše jídlo. Aplikace se pyšní rozsáhlou databází s více než 200 tisíci jídly.

  • Původní cena: 479 Kč (379 Kč)

Euro Truck Simulator 2

Legendární herní titul Euro Truck Simulator 2 míří opět do akce. V této hře se zhostíte role řidiče kamionu a vaším úkolem bude převážet náklad z bodu A do bodu B. Přitom si projedete prakticky celou Evropu. Dávejte ale pozor, abyste dodržovali veškeré předpisy a vyvarovali se haváriím. Hlavním cílem hry je ale něco jiného. Musíte totiž vybudovat svou vlastní přepravní společnost, díky čemuž pod sebou budete mít další „kamioňáky“ a budete se starat o jejich kamiony, speciální schopnosti a mzdy.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.