Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o více než třetinu, díky čemuž bude zcela určitě pro mnohé z vás opravdu lákavý – tím spíš, když se jedná o top model v rámci své cenové kategorie a navíc je nyní díky slevě, kterou získáte po vložení slevového kódu, za suverénně nejnižší cenu na českém trhu.

Tento týden potěšíme milovníky náhlavních sluchátek. Do Slevy pro vás se totiž dostala sluchátka AKG Y500, která dokáží zaujmout, jak svým designem, tak zvukem či funkcemi. Jedná se o velmi povedená sluchátka s hliníkovým designem, měkkým náhlavníkem a náušníky z paměťové pěny, díky čemuž jsou na hlavě velmi komfortní. Zároveň jsou však díky svému zpracování poměrně odolná a skladná, jelikož je lze velmi snadno složit. Co se týče zvuku, ten zřejmě není ani potřeba příliš vyzdvihovat, jelikož se jedná o sluchátka z dílny jedné z nejlegendárnějších audiospolečností světa – tedy AKG. Zvuk sluchátek je tedy naprosto parádní. Samozřejmostí je pak konektivita s iOS i Androidy skrze Bluetooth, možnost vyřizování příchozích hovorů skrze či technologie propouštění okolního hluku do vašich zvukovodů po stisknutí jediného tlačítka. 

Běžná cena sluchátek AKG Y500 je u Mobil Pohotovosti 1990 korun. Díky slevovému kódu lsa je však můžete získat jen za 1290 korun (tedy o 35 % levněji), což je podle portálu Heureka suverénně nejnížší cena na českém trhu. 

Dnes nejčtenější

.