Zavřít reklamu

 

Závěr týdne je tu. Podle předpovědi se zdá, že nám počasí asi příliš přát nebude – pro mnohé je to tedy ideální příležitost strávit srpnový víkend doma u zajímavého filmu. V dnešním článku vám představíme filmy, které na iTunesp pořídíte pod 130 korun. 

Volání divočiny

V adaptaci oblíbeného klasického románu z pera Jacka Londona, který vypráví životní příběh psa Bucka a jeho páníčka, uvidíme populárního Harrisona Forda v hlavní roli. Buckův život zničehonic nabere nečekané obrátky ve chvíli, kdy musí opustit svůj poklidný městský domov v Kalifornii a stát se jedním z tažných psů na alajšském Yukonu. 

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

V populárním snímku ze série příběhů o pirátech z Karibiku se opět setkáváme s Johnnym Deppem hlavní roli kapitána Jacka Sparrowa. Sparrowa nahání tlupa přízraků v čele s jeho odvěkým nepřítelem, kapitánem Salazarem, který i se svou posádkou uprchl z Ďáblova trojúhelníku. Jacku Sparrowovi nezbývá než se spolehnout na Poseidonův trojzubec a snažit se získat vládu nad všemi oceány.

Tron: Legacy

Mladého rebela Sama Flynna pronásleduje záhadné zmizení jeho otce Kevina, kdysi proslulého tvůrce videoher. Sam si v jedné chvíli všimne podivného signálu ze staré Kevinovy arkády. Sam se znenadání ocitá v digitálním světě, kde byl jeho otec uvězněn po dobu neuvěřitelných dvaceti let. Nechte se unést 3D high-tech dobrodružstvím, odehrávajícím se v digitálním světě. 

 

Noční zvířata

Oscaroví herci Amy Adams a Jake Gyllenhaal ztvárňují ústřední role v dramatickém romantickém thrilleru Toma Forda. Sledujeme hlavní dvojici, žijící v nepříliš uspokojivém manželství. Amy je kurátorkou v galerii moderního umění, která po nocích bdí v luxusním sídle, z nějž pro změnu opakovaně utíká její muž. Jednoho dne obdrží Amy rukopis románu Noční zvířata z pera jejího bývalého manžela Edwarda a věci naberou nečekaný spád.

Dnes nejčtenější

.