Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Battery Hero

Aplikace Battery Hero slouží pro maximalizaci životnosti baterie uvnitř vašeho jablečného laptopu. Program se totiž řídí takzvaným pravidlem 40/80 a pravidelně vás informuje o tom, kdy byste měli začít MacBook napájet a kdy jej naopak vypojit z nabíječky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době je pro uživatele internetu velice důležité jeho soukromí. To nám dokáže pomoci uchránit například VPN služba, která nám zajišťuje anonymitu. Tyto služby jsou však nejčastěji k dostání za měsíční poplatek. Jinou cestou se ale vydala aplikace Lifetime Premium VPN PRO. Za tu totiž zaplatíte pouze jednou a následně si můžete využívat výhod kvalitních VPN serverů až do konce života.

  • Původní cena: 1 050 Kč (629 Kč)

Battery Minder

Další aplikace, která dokáže šetřit baterii vašeho MacBooku a dokonce pochází od stejného vývojáře jako Battery Hero, je Battery Minder. Ta vám totiž bude chytře připomínat, kdy byste měli jablečný laptop připojit k napájení a kdy naopak odpojit. Díky tomu dokážete prodloužit životnost baterie a případně tak i ušetřit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Reeder 4

Zajímáte se o aktuální světové dění, pravidelně sledujete ověřené zpravodajské kanály, nebo byste naopak rádi začali? V tomto směru by se vám mohla hodit aplikace Reeder 4, která funguje jako čtečka nejrůznějších zdrojů. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak samotný nástroj funguje a vypadá.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

CD DVD Label Maker

Řada uživatelů se ještě v dnešních časech spoléhá na CD či DVD disky, které se stále těší určité popularitě. Zakoupením aplikace CD DVD Label Maker získáte praktický nástroj, který slouží pro návrh designu samotného disku. Můžete tak navrhnout a zpracovat originální design a případně jej následně využít.

  • Původní cena: 629 Kč (499 Kč)

World of Cubes Survival Craft

V posledních letech si skutečně obrovskou popularita dokázala vydobýt revoluční hra Minecraft. Jestliže byste rádi vyzkoušeli nějakou její kopii, nyní máte skvělou příležitost. Titul World of Cubes Survival Craft totiž můžeme bezpochyby označit za klon této hry, který je dnes k dostání zcela zdarma.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dying Light

Považujete se za fanouška hororových her se zombie tematikou, ve kterých čelíte obrovské zombie apokalypse? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět hra Dying Light. V této hře z pohledu první osoby se ocitnete v postapokalyptickém světě, kde vám půjde o vlastní přežití. Budete muset hledat zásoby, vyrábět zbraně a čelit hordám nakažených, a to ve městě, které je zpustošené záhadnou virovou epidemií. Hru navíc perfektně doplňuje parkour, protože v některých případech jste bez šance a nezbude vám nic jiného, než vzít nohy na ramena.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.