Zavřít reklamu

S úniky reálných fotek komponentů pro letošní iPhony 12 se v posledních několika dnech roztrhl pytel. Prohlédnout jsme si totiž již mohli procesory, baterie či displej 5,4” modelu. Dvě poměrně zajímavé fotky se na internet dostaly i dnes. Postaral s o ně leaker vystupující na Twitteru pod přezdívkou Mr. White. 

Na fotkách, které si můžete prohlédnout v galerii vedle tohoto odstavce, můžete vidět displeje jednoho ze čtyř chystaných iPhonů 12. O jaký model se jedná sice není tak úplně jasné, kvůli čemuž nelze například detailně prozkoumat výřez v displeji a jeho velikost v poměru se zbytkem těla. Co se pak týče samotného displeje, ten se od toho používaného u iPhonu 11 Pro příliš neliší. Jednou viditelnější proměnou prošel připojovací kabel, který je zřejmě kvůli přemístění základové desky posunutý. K mírnému upgradu vnitřností iPhonů donutily dle zpráv z předešlých týdnů 5G antény a modul pro ně, jelikož jsou tyto komponenty poměrně rozměrově náročné. Víc toho však z fotek vyčíst nelze. 

Dá se očekávat, že s blížícím se podzimem budou podobné úniky fotek čím dál častější s tím, že těstě před launchem bychom se mohli dočkat dokonce snímků hotových iPhonů. Minimálně v letech 2017 a 2018 jich totiž byl těsně před představením plný internet, přičemž naprostá většina z nich se s odstupem času ukázala jako pravdivá. 

Dnes nejčtenější

.