Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Attendance (For Students)

Jak již samotný název napovídá, aplikace Attendance (For Students) je primárně určena pro žáky a studenty, kterým pomáhá vést statistiky o jejich docházce. S pomocí tohoto nástroje můžete v rychlosti značit vaši absenci ve škole, díky čemuž se můžete zpětně v rychlosti dozvědět, jaké učivo jste případně vynechali.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Today In History

Jestliže se zajímáte o historii a rádi se jednou za čas podíváte, co se v některém dnu několik let zpět stalo, tak je tady aplikace Today In History přímo pro vás. V rámci této aplikace na vás čekají každý den nové informace o zmiňované historii, konkrétně tedy co se v daném dnu stalo v předchozích letech.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

World Travel Plugs

Aplikace World Travel Plugs cílí především na všechny cestovatele, kteří se jednou za čas vydají takzvaně do světa. Tento nástroj bychom totiž mohli označit za praktickou encyklopedii, která vás na připraví na výlet do jakéhokoliv státu. Častokrát je totiž problém v zásuvkách, které jsou v mnoha zemích odlišné od našich evropských standardů. V rámci aplikace vám stačí najít zemi, do které se právě chystáte a v momentě se dozvíte o tom, na jaké zásuvky narazíte.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Network Tools Ping

Pokud se živíte jako správce sítě, nebo se o tento obor zkrátka zajímáte a hodil by se vám nějaká praktický nástroj, který můžete použít přímo z telefonu, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Network Tools Ping. Jedná se o takzvaný ladící nástroj, s jehož pomocí můžete pracovat s protokoly TCP a UDP, otestovat ping, whois a řadu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

InstantGrid

Jestliže vám záleží na vašich příspěvcích na sociálních sítích a případně byste je chtěli ještě vylepšit, zbystřete. Dnes je totiž k dostání aplikace InstantGrid zcela zdarma. Tato aplikace nabízí řadu různých nástrojů, s jejichž pomocí můžete vaše fotografie seřadit do předem nastavené mřížky a případně jim přidat parádní efekty.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dungeon Warfare

Považujete se za fanouška akčních strategických her a koukáte se po nějakém parádním odreagování? V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Dungeon Warfare, který kombinuje skvělou retro grafiku s úžasným prostředím a několika úrovněmi. Vaším úkolem vybudovat solidní obranu, jež dokáže odolat nájezdu vašich nepřátel.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Doom and Destiny

Jako poslední si zde uvedeme parádní RPG adventuru Doom and Destiny, jenž vás pohltí svým mimořádným příběhem. Ocitnete se v kůži čtyř šprtů, kteří se nedopatřením ocitli ve fantasy světě, kde je všichni považují za hrdiny. Z tohoto důvodu se před vámi objeví řada nepřátel a ostatních překážek, přes které se budete muset probojovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.