Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné počítače se těší obrovské popularitě. To prokazuje poměrně vysoké procento spokojených jablíčkářů, kteří na svá zařízení nedají dopustit a jsou tak naprosto věrní této kalifornské značce. Samozřejmě ale nic není bezchybné, a i Apple za dobu svého působení mnohokrát klopýtnul. V tomto směru si můžeme uvést například problémovou Butterfly klávesnici s motýlkovým mechanismem, která je poměrně poruchová a Apple od ní proto raději ustoupil. Další problém může představovat poškozená antireflexní vrstva, na kterou se dnes společně podíváme.

Zmiňovanou antireflexní vrstvu nalezneme na jablečných laptopech, konkrétně tedy na samotném displeji. K čemu ale vlastně slouží a proč je pro Apple důležitá? S její pomocí se totiž displej dokáže daleko lépe vypořádat se světlem a nestane se vám tak, že by došlo k jeho extrémnímu odrážení. To se může hodit především při práci na slunném v kanceláři či ve venkovním prostředí. Některé MacBooky mají ale s touto vrstvou problém, kdy dochází k jejímu samovolnému uvolňování. Poškozenou antireflexní vrstvu poznáte podle toho, že se vám na displeji začnou objevovat jakoby mastné skvrny, které poukazují na rozpouštění samotné vrstvy.

MacPodpora logo
Zdroj: MacPodpora

Jedná se o poměrně složitější problém, jež vyžaduje co možná nejrychleji odbornou pomoc. Jestliže se setkáte s výše popsanými skvrnami, můžete vaše zařízení donést k opravě do servisu MacPodpora, kde si s opravou antireflexní vrstvy poradí rychle a bez sebemenších problémů. Renomovaný servis MacPodpora je expertem na všechny jablečné produkty a o jeho kvalitě hovoří řada pozitivních recenzí a hodnocení.

Dnes nejčtenější

.