Zavřít reklamu

Komerční sdělení: K létu hudba zkrátka patří. A existuje nějaký lepší způsob, než si jí vychutnat skrze kvalitní reproduktory či sluchátka? Přesně takové kousky má nyní ve slevě Mobil Pohotovost a byl by skoro hřích, kdybychom vám o nich nedali vědět. Co tedy lze nyní sehnat levněji?

Bose SoundLink Color II Black

Pokud jste příznivci reproduktorů, líbit by se vám mohl SoundLink Color II Black od Bose. Ten se pyšní plným a hutným zvukem, který vás dokáže dokonale pohltit, ale i voděodolnost, možností úprav přehrávání přes aplikaci či velmi slušnou osmihodinovou výdrží na jedno nabití. Jedná se tedy o skvělého parťáka pro vaše (nejen) letní radovánky, který by neměl ve vaší výbavě chybět. Jeho běžná cena je 3990 korun, avšak po zadání slevového kódu chcibose se jeho cena sníží o celých 1000 korun. 

bose

Sony True Wireless WF-XB700

Dáváte-li před reproduktory přednost poslechu hudby ze sluchátek, zaujmout by vás mohla sleva na skvělá sluchátka Sony True Wireless WF-XB700. Těšit se u nich můžete na naprostou svobodu při poslechu, ergonomický design, mnohahodinový poslech hudby, vynikající zvuk, snadné ovládání pomocí tlačítek či voděodolnost IPX4, díky které se nemusíte bát vzít sluchátka do deště ani posilovny. Zkrátka ideální parťák pro každou příležitost. Běžná cena sluchátek je 3990 korun, avšak díky slevové akce je nyní můžete získat za 2490 korun. 

sony

Jabra Elite Active 65t

Dalším zlevněným modelem je Elite 65t Active v měděně modré variantě od Jabra. I ten nabízí parádní zvuk, pětihodinovou výdrž na jedno nabití a až 15 hodin výdrže s nabíjecím pouzdrem, bezproblémové vyřizování hovorů či velmi pěkný design. Od předešlého modelu se pak iší vyšší odolností proti prachu a vodě – konkrétně IP56. Pro sportovce je tedy o něco málo vhodnější. Běžná cena těchto sluchátek je 4890 korun, avšak díky slevové akci je nyní lze získat jen za 2990 korun

jabra

Dnes nejčtenější

.