Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Handwriting-Number

Psaní číslovek můžeme bezpochyby označit za elementární záležitost, který by měl každý člověk zvládat. Proto je nutné, aby se správně psát naučily děti již v nižším věku, s čímž jim dokáže pomoci aplikace Handwriting-Number. S pomocí této aplikace si děti mohou vyzkoušet řadu čísel a pravidelně si je procvičovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Alien Shooter 2 – Reloaded

Jestliže hledáte nějakou parádní akční hru, která vám dokáže nabídnout hodiny zábavy a pyšní se RPG prvky, tak byste se měli přinejmenším podívat na Alien Shooter 2 – Reloaded. V tomto titulu budete muset čelit invazím mimozemšťanů, kteří vám rozhodně nedají nic zdarma. Postupným hraním budete vylepšovat své schopnosti a vybavení.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

KyPass – KeePass in Sync

Hledáte ideální způsob, kterým byste mohli zabezpečit vaše soukromá data a zároveň máte vysoké nároky? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace KyPass -KeePass in Sync. Tento nástroj totiž dokáže uchovávat různé informace, přihlašovací údaje, hesla a další v zabezpečené podobě. K samotné databázi se můžete dostat pomocí kódu či biometrické autentizace.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Infragraf

Zakoupením aplikace Infragraf získáte parádní nástroj, který vám do značné míry usnadní a vylepší vaše fotografie. Tato aplikace totiž nabízí jedinečný efekt, s jehož pomocí můžete vizualizovat svět na snímku v neviditelném infračerveném světle. Jak Infragraf vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

This War of Mine

Legendární hra This War of Mine je opět ve slevě. Ve většině her s válečnou tematikou se ocitnete v roli „nesmrtelného“ hrdiny, který zachrání celý svět. Tento titul se na válku dívá z trošku jiného úhlu. Budete totiž ovládat okupovanou vesnici a potýkat se s problémy obyčejných lidí. Zvládnete zajistit obranu, sehnat dostatek potravin a především přežít?

  • Původní cena: 379 Kč (49 Kč)

Phototag hashtag generator PRO

Jestliže hledáte úspěch či popularitu na sociální síti Instagram, tak určitě víte, že byste neměli přehlížet důležitost takzvaných hashtagů. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Phototag hashtag generator PRO, která je schopna automaticky vygenerovat zmiňované hashtagy.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Game Score Counter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Game Score Counter slouží pro počítání skóre při hraní nejen sportovních her. Pokud tedy čas od času s přáteli hrajete kupříkladu fotbal či volejbal, možná by se vám tento nástroj mohl parádně hodit. S jeho pomocí totiž můžete přesně značit vývoj zmiňovaného skóre a následně se v něm neztratit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.