Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Eva Stickers

Pokud pro komunikaci s přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy využíváte především nativní řešení iMessage, máme pro vás parádní tip. Stažením aplikace Eva Stickers totiž získáte přístup ke kolekci parádních samolepek s tematikou ježka jménem Eva, díky čemuž můžete skvěle okořenit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

HDPix – Wallpapers for You

Jestliže si pro váš iPhone či iPad vybíráte novou tapetu, ale bohužel si stále nedokážete vybrat, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace HDpix – Wallpapers for You. Ta uživatelům nabízí několik stovek nejrůznějších snímků, které si můžete v okamžiku nastavit jako tapetu.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Fliptastic Pro

S pomocí aplikace Fliptastic Pro můžete velice rychle vytvářet poměrně kvalitní videoprezentace, které po exportu můžete sdílet na sociálních sítích či s vašimi přáteli. Jednoduše vám stačí zvolit jednotlivé fotografie, vybrat efekty, doladit detaily a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Magnifying Glass & Flash Light

Lidský zrak bohužel není dokonalý a poměrně často se tak může stát, že pro přečtení drobnější textu potřebujeme lupu. Nalijme si ale čistého vína. Kdo z vás v dnešní době nosí lupu? V tomto směru vám naštěstí dokáže pomoci aplikace Magnifying Glass & Flash Light, která dokáže nahradit zmiňovanou lupu a navíc vám nabídne i svítilnu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MicSwap Pro Microphone Modeler

Aplikaci MicSwap Pro Microphone Modeler bychom mohli označit za mobilní nahrávací studio, které vám poskytne řadu možností a výhod. S pomocí tohoto nástroje můžete různě nahrávat a importovat audio a následně si s ním dle libosti hrát. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak samotná aplikace vypadá a co vše svému uživateli nabízí.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

IG Story Editor: StoriesStudio

Jestliže jste aktivní na sociálních sítích a hodila by se vám nějaká aplikace, která by vám dokázala usnadnit život, tak byste se přinejmenším měli podívat na IG Story Editor: StoriesStudio. Tato aplikace vám umožní přesně rozdělit delší video na menší klipy, díky čemuž je tak přímo připravíte pro nahrání do instagramového příběhu či na TikTok.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

ThreeKingdoms The Last Warlord

Považujete se za milovníka strategií a hledáte nějakou kvalitní hru, která by vás dokázala zabavit na dlouhé hodiny? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohl zaujmout titul ThreeKingdoms The Last Warlord. V této tahové strategii na vás čeká řada rozhodování a excelentní bitevní systém.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.