Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

popCalendar

Pokud každodenně pracujete s Macem a potřebujete si plánovat určité události, schůzky a ostatní dopředu, pravděpodobně využíváte nějaký kalendář. Jestliže se ale koukáte po nějakém alternativním řešení, možná by vás mohla zaujmout aplikace popCalendar. Jedná se o minimalistický nástroj, který můžete ovládat přímo z Docku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

SpotFiles

S pomocí aplikace SpotFiles dokážete poměrně spolehlivě nahradit nativní Spotlight. Tento software slouží pro vyhledávání různých souborů, kdy můžete hledat podle názvu, velikosti, typu a dalších. Aplikace navíc dokáže odhalit i skryté soubory a navíc není postavena na stejném jádru, jako zmiňovaný Spotlight.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
SpotFiles
Zdroj: Mac App Store

AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator

Aplikace AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator cílí především na vývojáře, kteří se soustředí na jablečné platformy. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete v rychlosti vytvořit ikonky pro váš program a případně i vygenerovat screenshoty, jež jsou určeny pro App Store.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Color Wheel

Jestliže pracujete opět jako vývojář, designér či návrhář, nebo se těmto oborům věnujete, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci Color Wheel. Ve zkratce se dá říci, že se jedná o barevnou paletu, která vám značně usnadní výběr barev.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

RAW Power

Pokud rádi fotíte a chtěli byste si profesionálně upravit vaše fotografie, zbystřete. Slevy se totiž dočkala aplikace RAW Power, která nabízí řadu rozsáhlých možností, poradí si tak i s úpravou RAW snímků a dokáže snadno komunikovat s vaší galerií na iCloudu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (929 Kč)

Unlock

Máte Mac bez Touch ID a už několikrát vás napadlo, že byste jej rádi odemykali za pomocí vašeho iPhonu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Unlock. V té si propojíte Mac se zmiňovaným iPhonem a máte prakticky hotovo.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Out of the Park Baseball 21

Jestliže se považujete za milovníka baseballu a zajímáte se o veškeré dění kolem tohoto sportu, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět hra Out of the Park Baseball 21. V tomto titulu se zhostíte role profesionálního kouče vašeho oblíbeného týmu, přičemž cíl je jasný – zvolit správnou strategii na vaše protivníky a zdvihnout nad hlavou pohár.

  • Původní cena: 36,99 € (18,49 €)

Dnes nejčtenější

.