Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Stealth Master

Chcete si vyzkoušet opět něco tak trochu jiného? Nabruste svou katanu a pořádně se připravte – přišel čas na akci a dobrodružství. Ve hře Stealth Master se budete muset nepozorovaně proplížit na řadu přísně střežených míst, splnit všechny své mise a opustit místo činu beze stopy.

Club Feral

Zábavnou a vizuálně velmi zajímavou hru Club Feral má na svědomí autor oceněného titulu Operator 41. Tato rytmická arkáda vznikla v době, kdy byl její tvůrce v karanténě. Připravte se na originální a zábavnou rytmickou arkádu v neonových barvách.

Weathery: Beautiful Weather

Aplikace pro sledování předpovědi počasí se hodí v jakémkoliv období, lidé je ale využívají obzvlášť v období letních dovolených. Aplikace Weather: Beatiful Weather nabízí aktuální, přesné a zajímavě podané informace o počasí v sympaticky vyhlížejícím uživatelském rozhraní a se spoustou užitečných funkcí.

REC – Pro Video Camera

Hledáte výkonný a spolehlivý nástroj pro pořizování kvalitních videí? Aplikace REC – Pro Video Camera nabízí bohaté možnosti ovládání i přizpůsobení, možnost exportu videa do různých formátů, její součástí je také integrovaný video prohlížeč, do kterého se videa automaticky ukládají.

Dnes nejčtenější

.