Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SkySafari 6

Jestliže se zajímáte o astronomii a rádi byste se na poli této vědní disciplíny zlepšili, určitě byste měli vyzkoušet aplikaci SkySafari 6. Tento nástroj vám totiž dokonale zobrazí celý vesmír, ukáže vám různá souhvězdí, hvězdy a ostatní vesmírná tělesa, o kterých poskytne řadu cenných informací.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Gone Home

Hra Gone Home, která nabízí hodiny zábavy a legendární příběh, se opět dostává do akce. V této hře se zhostíte role osoby, která se po roce v zahraničí vrací domů. Problém ale nastane ihned při návratu, kdy dům najdete kompletně prázdný a bez vaší rodiny. Zvládnete vyřešit tuto sérii záhad?

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Kingdom: New Lands

Pokud hledáte nějakou zábavnou a strategickou simulaci, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na titul Kingdom: New Lands. V této hře se zhostíte role monarchy a budete muset vybudovat své vlastní království od úplného začátku. V rámci tohoto úkolu se nevyhnete sběru surovin, rekrutování vojáků a zdokonalování obrany. V temnotě na vás totiž čeká řada nepřátel, kteří se jen tak snadno nevzdají.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Dandara

Ve hře Dandara se ocitnete v tajuplném světě známém jako Salt, který doslova visí na zlomku kolapsu. Samotní občané, kteří bývali svobodným lidem, jsou nyní bohužel izolování. Vaším úkolem bude prozkoumat řadu otázek a vyřešit některá tajemství, přičemž se samozřejmě nevyhnete souboji s různými nepřáteli.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Bad North

Hra Bad North vás postaví rovnou do akce. Váš domov je pod útokem nepřátel, samotný král byl zabit vikingskými nájezdníky a je jen na vás, abyste dokázali zorganizovat obranu a útok odrazit. Zhostíte se totiž role dědice trůnu, a proto budete muset vést vaše vojska. Pamatuje však na to, že není důležité vyhrát, ale především přežít.

  • Původní cena: 379 Kč (199 Kč)

Let It Snow

V současné době nás mohou sužovat vyšší teploty. S pomocí aplikace Let It Snow si tyto chvíle můžete alespoň trošičku zpříjemnit. Tento nástroj totiž simuluje sněžení v rámci operačního systému macOS, kdy se shora valí sníh a padá buďto na Dock či na okna aplikací.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Euro Truck Simulator 2

Na přelomu léta se do akce opět dostává legendární hra Euro Truck Simulator 2. V tomto titulu se ujmete role řidiče kamionu a vaším úkolem bude dovézt náklad z bodu A do bodu B. Přitom si budete muset dávat pozor na dodržování dopravních předpisů a samotný náklad. Hlavním úkolem ale je, abyste vybudovali svou vlastní prosperující přepravní společnost.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.