Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Money Pro: Personal Finance

Správa osobního rozpočtu dá častokrát pořádně zabrat a musíme uznat, že se jedná o vcelku náročný úkol. S tímto vám naštěstí dokáže velice parádně pomoci aplikace Money Pro: Personal Finance. V rámci tohoto nástroje si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, díky čemuž získáte parádní přehled nad financemi a budete tak moci ušetřit.

  • Původní cena: 749 Kč (129 Kč)

Markdown Pro

Jestliže hledáte nějaký kvalitní, ale přesto jednoduchý nástroj pro psaní dokumentů, esejí, poznámek a ostatních, možná by vás mohla zaujmout aplikace Markdown Pro. Jedná se o parádní software, který nabízí velice jednoduché formátování textu. Při psaní se totiž nemusíte s ničím otravovat a jednoduše vám postačí text označit kupříkladu hashtagy, hvězdičkami a dalšími znaky.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

CrazyTalk Animator 3 Pro

Aplikace CrazyTalk Animator 3 Pro cílí na všechny milovníky animace, a to i na naprosté nováčky. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete velice rychle a jednoduše přenést animovanou 2D postavičku do animované podoby. Aplikace navíc nabízí rozsáhlou databázi objektů a také si poradí s animováním úst při mluvení.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Clockology: 3d Screensaver

Pokud hledáte nějaký zajímavý a multifunkční spořič obrazovky, zbystřete. Do akce se totiž dostává aplikace Clockology: 3d Screensaver, kterou můžete použít jako zmiňovaný spořič obrazovky, nebo si jej můžete nastavit rovnou na plochu. Aplikace slouží pro zobrazování hodin.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Screenie – Screenshot Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace Screenie – Screenshot Manager funguje jako perfektní správce snímků obrazovky, který byl přímo navržen pro operační systém macOS 10.15 Catalina. S pomocí tohoto nástroje získáte řadu možností a dokonce budete moci vyhledávat text v samotných screenshotech.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

UltraCollage

Jestliže máte rádi různé koláže a rádi byste čas od času vytvořili nějaké své vlastní dílo, tak byste určitě neměli přehlédnout aplikaci UltraCollage. Tento nástroj vám se samotnou tvorbou do značné míry pomůže, nabídne vám řadu možností a usnadní vám export a následné sdílení.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Car Mechanic Simulator 2018

Považujete se za automobilového nadšence, baví vás pracovat na autech a už nejednou jste se zamysleli nad tím, jaké by to asi bylo, kdybyste si otevřeli svou vlastní dílnu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, ve vaší knihovně by rozhodně neměl chybět titul Car Mechanic Simulator 2018. V této hře se zhostíte role mechanika s vlastní dílnou a budete tedy muset opravovat, vylepšovat a testovat auta vašich zákazníků.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Dnes nejčtenější

.