Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Desktop Ghost Pro

Věnujete se natáčení videí, častokrát prezentujete před lidmi, nebo zkrátka čas od času se světem sdílíte vaši plochu? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě jste už nejednou museli řešit nepořádek na zmiňované ploše. S tím si naštěstí dokáže snadno poradit aplikace Desktop Ghost Pro, s jejíž pomocí můžete v okamžiku skrýt všechny soubory z plochy.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

unRAR Pro – RAR ZIP 7z Extract

V dnešním světě se poměrně hojně používají takzvané komprimované složky, nebo-li archivy, díky čemuž dokáže seskupit několik souborů do jednoho a navíc tak můžeme redukovat celkovou velikost. Aplikace unRAR Pro – RAR ZIP 7z Extract slouží k rozbalení těchto souborů, kdy si konkrétně poradí s formáty RAR, ZIP a 7z.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)
unRAR - RAR ZIP 7z Extractor
Zdroj: Mac App Store

Super Denoising – Photo Noise Reduction

Jak již samotný název napovídá, aplikace Super Denoising – Photo Noise Reduction cílí především na fotografy. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete v okamžiku zredukovat šum na vašich fotografiích či snímcích. Díky tomu si můžete během chvilky celkově vylepšit vaše snímky a vzápětí je kupříkladu sdílet.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Translate Tab

Jestliže častokrát pracujete s cizími jazyky a hodil by se vám nějaký praktický a minimalistický překladač, zbystřete. Do akce se totiž dostává aplikace Translate Tab. Jedná se o parádní překladač, ke kterému můžete přistupovat přímo z horního menu baru a poradí si s více než 100 jazyky. Samozřejmostí poté je instantní překlad, automatická detekce jazyka, kontrola pravopisu, hlasový vstup a řada dalších výhod.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Expressions

Pokud se věnujete programování, nebo dokonce pracujete jako vývojář, tak pro vás regulární výrazy, nebo-li regular expressions, nejsou ničím novým. Zakoupením aplikace Expressions získáte povedenou utilitu, která vám usnadní testování těchto výrazů a následnou implementaci do kódu.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Ruler – A Screen Ruler For You

Potřebovali jste někdy při práci na Macu pravítko? Tento problém dokáže poměrně snadno řešit aplikace Ruler – A Screen Ruler For You. S pomocí tohoto programu si můžete vyvolat různá pravítka v odpovídajícím měřítku a bez problému přesně změřit určité vzdálenosti.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Thief Simulator

Napadlo vás někdy, že byste se ocitli v roli profesionálního lupiče a vydali se na dráhu zločinu? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve hře Thief Simulator, kde se budete postupně zlepšovat. Při hraní budete muset nejprve obhlédnout váš cíl, následně jej vykrást a případně si koupit lepší vybavení, abyste si mohli dovolit si troufnout na lépe zabezpečené domy. Je nutné si však uvědomit, že se jedná o pouhou hru a podobné věci byste v reálném životě neměli ani zkoušet.

  • Původní cena: 19,99 € (10,39 €)

Dnes nejčtenější

.